2777
2789
عنوان

شوهرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 36 پست
شوهرم  میگ خودت باید برا خودت  احترام بیاری  رفتار کنی بهت احترام بزارن ت

تو جمع به شوهرت خوب نیست بگی دروغگو ولی اون اونجوری گفت میگفتی عزیزم به خودم ربط داره 

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم  میگ خودت باید برا خودت  احترام بیاری  رفتار کنی بهت احترام بزارن ت

ولی جای  اینجور حرفا تو‌جمع نیست بهتر بود وقتی دوتایی هستین میپرسیدی و شاید لحنت طلبکارانه بوده باشه ؟؟

اره اصن من داشتم حرف میزدم با شوهرم همش روشو اینور انور میکرد گفتم برا جهزیه یخچال چی خریذی گف خریذم ...

مشکل از خودتم بوده، این حرفا خصوصی و مختص زندگی شما دوتاست.  یعنی واقعا وقت دیگه ای نبود که دو نفری در مورد جهیزیه و یخچال صحبت کنید؟؟ که تو جمع و جلوی اونا گفتی

اره اصن من داشتم حرف میزدم با شوهرم همش روشو اینور انور میکرد گفتم برا جهزیه یخچال چی خریذی گف خریذم ...

تازه به خواهرشم مربوط نیس چه برسه خواهر زادش یمدت با خواهرو خواهر زادش سنگین شو بچه بی تربیت....غیر مستقیمم بگو بچتو تربیت ندادی تو حرف بزرگتر میپره

بچه س حرفهای پشت پرده روش اثر گذاشته😜

هیجده بچه نیست!

اسی منم یه برادرشوهر دارم هیجده هزاربار با مادرش دعوا کردم ولی یکبار دخالت نکرده

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

حالا گیریم تو شوهرت بخواین فوش هم بدین اونا نباید دخالت کنن اگه دخالت کردن و شوهرت چی نگفت بی خیالش شو من کشیدم

امسال که تموم شه خودمو با تمام وجود بغل میکنم چطور این مشکلات رو گذروندم ...من واقعا قویترین بودم مثل همیشه....
ولی جای  اینجور حرفا تو‌جمع نیست بهتر بود وقتی دوتایی هستین میپرسیدی و شاید لحنت طلبکارانه بوده ...

بله من توی این ۲۳ سال ازدواجم الان تازه اینو فهمیدم بعضی از مسائل رو نباید پیش همه گفت،بهتر بود با شوهرت تنها بودی حرف جهاز و اینارو پیش میکشیدی.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی