2777
2789
عنوان

قند لب مرز

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 24 پست
خداروشکر زیاد نیست. فقط رعایت کن نوشابه کمتر بخوری و بجای قند کنار چای از خرما استفاده کن. چون لب مر ...

یه سالی هست کنار چای قند نمیخورم 

ولی بعد از غذا به شدت دلم یه چیز شیرین میخواد 

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔
چند سالته عزیزم؟ اگر سنت زیاد نباشه اصلا جای نگرانی نداره چون سوخت و ساز بدن جوان ها بالا هست 

39 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سالی هست کنار چای قند نمیخورم  ولی بعد از غذا به شدت دلم یه چیز شیرین میخواد

احتمالا این شده یه عادت و بدنتون به اون شیرینی بعد از غذا اعتیاد پیدا کرده. سعی کنید جلوش رو بگیرید یا حداقل مقدارش رو کمتر کنید 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس 

منم همین بودم یه مورد وحشتناک واسه یکی که ازمن وتو بدتر بود توخوردن  شیرینیجات داشت میفتاد خدارحمش کرد .منم دیگه ترک کردم والان بهیچ عنوان سمت شیرینیجات مصنوعی نمیرم پذیرایی هم بشم کم میخورم واعتیادم هم برطرف شد نسبت به میل به شیرینی جات بعد غذا وبغد خواب

لایک نکنید .توروخدا 
منم همین بودم یه مورد وحشتناک واسه یکی که ازمن وتو بدتر بود توخوردن  شیرینیجات داشت میفتاد خدار ...

خدا رو شکر 😍

خدا کنم منم از پسش بربیام و دیگه سمتش نرم 

به من گفتن لب مرز فعلا دارو نمیخواد از نظر غذایی رعایت کن

عزیزم قندت کنترل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......