2821
2789
عنوان

وام دانشجویی

2034 بازدید | 31 پست

بچه ها کسی میدونه چجوریه؟

ینی مثلا کی باید قسطاشو داد و اینا

اگر کسی اطلاعی داره لطفا بگه ممنونتون میشم🤍

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

والا من خواستم ثبت نام كنم گفتن هنوزشش ماه بعدنوبتت ميشه پشيمون شدم منم كه فقط يه ترمم مونده

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من خواستم ثبت نام كنم گفتن هنوزشش ماه بعدنوبتت ميشه پشيمون شدم منم كه فقط يه ترمم مونده

خب نمیدونید چجور میشه قسطاشو داد

مثلا میشه گفت توی طرح از حقوقت کم کنن؟

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

فقط میدونم شرایطش خیلی خوبه قسطاشم خیلی کمه  فقط مبلغ وام کمه زیاد نیس  یکی میگفت تا اخر ...

واقعا؟ مثلا من دانشجو پرستاریم مبلغ زیادیم نمیخوام میتونم بگم توی طرح از حقوقم کم کنن؟

خب نمیدونید چجور میشه قسطاشو داد مثلا میشه گفت توی طرح از حقوقت کم کنن؟

واسه ماازطريق سامانه ى ساجدهست 

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
دانشگاه به دانشگاه تاریخ ثبت نامش فرق داره  قسطاشم بعد فارغ التحصیلیت شروع میشه .الان چیزی نمی ...

مطمئنید😍؟

ینی الان هیچ پولی نمیخواد بدم؟

تا زمانی که سنوات مجاز دارید و حتی یه مدتی بعدش مشکلی نیست. بعد که مراجعه کنید کل وام هاتونو حساب میکنن ده درصدشو اول پرداخت میکنید. بقیه رو قسط بندی میکنن در 60 قسط پرداخت میکنید. قسطها هم شش ماه بعد از پرداخت اون ده درصد اولیه هست. 

دوستم سنوات مجازش تموم شده بود دیگه وام بهش تعلق نمیگرفت. یه مدتی هم ازش گذشت نرفت دنبالش. وقتی که رفت گفتن چون دیر اومدی. تعداد اقساطش کمتر شد. و گمونم اون فرصت شش ماهه بین پرداخت ده درصد اولیه و قسط رو حذف کردن براش. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
قسطاش میشه حدودا ماهی نزدیک صد تومن شایدم کمتر:)) کلا درست که تموم شه میخوای بری برای کارای تسویه قس ...

چه خوب فکر میکردم باید توی دوران دانشجویی قسطشو بدی

تا زمانی که سنوات مجاز دارید و حتی یه مدتی بعدش مشکلی نیست. بعد که مراجعه کنید کل وام هاتونو حساب می ...

متوجه نشدم ینی ده درصدشو باید توی دوران دانشجویی بدم؟