2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴ماه دیگه عروسی داداشمه دوست دارم لاغرشم    

تا چهار ماه ماهی ۵ کیلو کم کنی ۲۰ کیلو کم میشه فقط اراده ی قوی میخواد

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

ذهن های مسموم

ذهن های کمالگرا

استاندارد های تحمیلی شرکت های مربوط زیبایی

جبر قدیم الایام جامعه که زیباشناسی مغز رو تحت تاثیر قرار داده

فشار اوردن افراد مریض روی این افراد

تپلها میخوان لاغر شن لاغرها چاقی دوست دارن قدکوتاهها قد بلند دوست دارن قد بلندا ناراحتن که بلندن کلا انسانها از داشته هاشون ناراضی هستن مجردا چله برمیدارن شوهر کنن متاهلها تاپیک میزنن یادش بخیر مجردی

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
چه جوری تیروئیدم هم کم کاره

تیروئید و نمیدونم باید دکتر بری 

ولی ماهی ۵ کیلو روزی ۴۵ دقیقه رقص تند و کم خوری کم میشه 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
تیروئید و نمیدونم باید دکتر بری  ولی ماهی ۵ کیلو روزی ۴۵ دقیقه رقص تند و کم خوری کم میشه

بله میرم واسه تیروئیدم دکتر

رقص هم خوبه چون شرایط پیاده روی ندارم

ممنون دوستم

بله میرم واسه تیروئیدم دکتر رقص هم خوبه چون شرایط پیاده روی ندارم ممنون دوستم

فدات گلی 💕

فقط یه اراده ی قوی میخواد 

یه هفته هم سخته بعدش عادت میکنی و عادی میشه برات 

ذهن های مسموم ذهن های کمالگرا استاندارد های تحمیلی شرکت های مربوط زیبایی جبر قدیم الایام جامعه که ...

دقیقا 

جدای ازین که تناسب اندام سلامتی به همراه داره ولی دقت کردم تو همین سایتم این افراد که میگی زیادن طرف عکس میذاره اصلا چاق نیست چنان تخریبش میکنن که نگو یا میخره میکنن کسایی که چاقن یا تحقیر میکنن 

به نظر من ادم برا سلامتیش هرکار بکنه درسته  از جمله لاغر شدن اما اینکه فقط لاغرا و متناسبا زیبا باشن رو قبول ندارم