2777
2789
عنوان

مجالس مختلط

421 بازدید | 16 پست

سلام

دوستان به راهنمایی میخوام ازتون

ما عروسی هامون مختلط نیست ولی قبل یا بعدش تو باغ جمع میشن مختلط میشن

من و همسرم نمیریم جلو من اصلا دوست ندارم شرکت کنم این بخش مختلط رو چون زن ها با حجاب درستی نمیان

همسرم دوست داره بره ولی وسط نمیره

به نظرتون چی کنم ؟تا الان خودمم رفتم ولی هیچ کدوممون نرفتیم وسط 

اصلا با دلم نیست این جور مراسما ولی همسرم دوست داره 

شما باشید چی میکنید؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برو و کنار همسرت باش 

و اینکه اگه به همسرت اعتماد داری نگرانی بی جا نداشته باش

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

حجاب بقیه چ ربطی ب شما داره 

شما درست بپوش و برو ،شوهرتم انقد فکر نکنم سست عنصر باشه که بخاطر ریخت و قیافه بقیه از راه به در بشه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

به نظر من با همسرتون صحبت کنید راجع بهش و این که وقتی اون مراسم با اعتقادات و حال دلتون جور نیست لزومی نداره به خاطر همسرتون خودتون رو ملزم کنید. این جور دو راهی ها ببینید راه صحیح چی هست نه هر چی که اکثریت باهاش موافق هستن

به نظر من با همسرتون صحبت کنید راجع بهش و این که وقتی اون مراسم با اعتقادات و حال دلتون جور نیست لزو ...

میخوام تنهاش بزارم ولی میدونم عذاب وجدان میگیرم ولی واقعا حال دلم خوب نیست تو اینجور مراسما 

من و همسرم تازه میگیم اگه مختلطه بیشتر حال میده ...چرا یه شب شاد بودن کنار همسرتو خراب می‌کنی اونم به خاطر چیزی که می‌دونی نیس...این رفتار شاید به مرور باعث بشه همسرتون دیگه به خواست شما اهمیت نده ، نهایتا میگه من میرم تو هم بشین دور از مجلس تا خسته شی..به نظرم روی خودت کار کن عزیزم