2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد...

346 بازدید | 31 پست

بریم توی یه جنگل با یه ایل فامیل زیر انداز پهن کنیم از صبونه تا موقعی که هوا تاریک بشه بشینیم و خاطره بگیم 

دلم میخواد ظهر از بوی جوحه ی نهار مسسسست شم 

بعدشم میخوام که تا ابد تو این لحظه بمونم

حوصله ی آدما رو داری :)😂

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والامنم دلم خواست فقط باتفاوت..گوشت قرمزکباب باشه زیادم باشه🤣

حالا به خاطر گل روی شما هم جوج میزنیم هم کفاف😂😂😂😂😂اینقدرم زیاد میزنیم ببری خونه تا سه هفته بخوری

حالا به خاطر گل روی شما هم جوج میزنیم هم کفاف😂😂😂😂😂اینقدرم زیاد میزنیم ببری خونه تا سه هفته بخور ...

خخخخخ عاشق کبابم اقاچکارکنم تورژیم سختیم باشه ازکباب بابرنج و پیازسفید عمرابگذرم و گوجه وای وای لعنتی چی بودوقت شب گفتی

ای جانممم دلم خاس

ماهم باخانواده پدرشوهرم یا خودم زیاد تفریح میریم کلا اهل سفریم و دورهمی ولی فعلا مشغول خریدهای جهیزیم و عروسی ام چندماهی هست جایی نرفتیم🥲

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂