2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نباید همزمان بری باید بری پیش روانشناس و مشاوره بشی اگر ایشون تشخیص دادن معرفیتون میکنن که برین پیش روانپزشک اخه روانپزشک دارو تجویز میکنه. البته روانپزشک ممکنه مشاوره هم بده اما روانشناس دیگه دارو تجویز نمیکنه. 

توصیه میکنم حتی الامکان سعی کنین خودتون و با کمک مشاور حال خودتون رو خوب کنین و سریع سمت مصرف دارو ن ...

اشتباه میکنی عزیز

دارو های اعصاب اسمشون بد در رفته، چیز وحشتناکی نیستن

بعدم دکتر خوب خیلی شرط هست. دکتر من دو تا قرص بیشتر نداد توی دو ماه هم خوب شدم. وسواس فکری خراب داشتم

دارو به ذهن افسرده، مستعد وسواس، مضطرب کمک میکنه گفتار درمانی روش زودتر اثر کنه

چون الان بخش استدلالی مایی که همچین بیماری هایی داریم تقریبا قفل شده حتی نمیتونیم بفهمیم روانشناس داره چی بهمون میگه

پس دارو درمانی و گفتار درمانی کنار هم کار میکنه

بعد، خیلی از بیمار های افسرده دلیل بیماریشون واقعا روحی روانی نیست

به عنوان مثال شما یه بیمار کلیه رو نمیتونید با گفتار درمانی خوب کنید باید دارو بهش بدید

بعضی از بیمار های افسردگی هم فقط هرمون هاشون بهم ریخته دارو میخوان

اشتباه میکنی عزیز دارو های اعصاب اسمشون بد در رفته، چیز وحشتناکی نیستن بعدم دکتر خوب خیلی شرط هست. ...

والا من یکی از دوستام رفت دکتر دارو خور که شد بدتر شد خیلی هم دارو میخورد کلا خانوادش میگفتن بردیم دکتر بهتر بشه بدتر شد پیش دکار خوبی هم رفتن یادنه خیلی هم هزینه کردن هر ساعت مشاوره هم ۴۰۰_ ۵۰۰ بود اون ففط دارو میخورد. ببین وقتی دارو میخوری ذهن پذیرش پیدا میکنه برای همی بعد از یک دوره استفاده از دارو باید بری مشاوره تا نتیحه بگیری معمولا کسایی دارو میخورن دیگه مشاور رو رها میکنن و فقط میرن دارو میگیرن

والا من یکی از دوستام رفت دکتر دارو خور که شد بدتر شد خیلی هم دارو میخورد کلا خانوادش میگفتن بردیم د ...

خب دیگه باید مشاور هم برن

دکتر اولی من ۸ تا دارو داد تاثیر نداشت ولی دکتر دومیم دو تا دارو بیشتر نداد اما تاثیر داشت