2777
2789

گفتی منم استرس گرفتم تعریف من چیشذثد چجوری فهمیدن

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
گفتی منم استرس گرفتم تعریف من چیشذثد چجوری فهمیدن

همسایه ای داریم اون فهمید داد و بیداد کرد خواستن قمه بزنن بهش دیگ همسایه ها بیرون اومدن اونام فرارکرد باموتور. درعرض یک ثانیه صندوق ماشینی رو بازکرده بودن دوربینا چک کردیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا انقد خسته ام ک حد نداره اما فکرم بیرون ازخونس 

نگران نباش 

اونا دیگه جرات نمیکنن اون دور برا بیان

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
امنیت نیست زن همسایه ما چندروزه ناپدید شده رفته نانوایی دیگه برنگشته خونه

یاابلفضل، اره وضعیت خ بده خیلی مراقب باشید این روزا تاببینم چمیخادبشه

یاابلفضل، اره وضعیت خ بده خیلی مراقب باشید این روزا تاببینم چمیخادبشه

ن گوشی همراش بوده نه مدارک چندتا کوچه پایین تر رفته نانوایی دیگه برنگشته معلوم نیست مردس زندس😔😔

ن گوشی همراش بوده نه مدارک چندتا کوچه پایین تر رفته نانوایی دیگه برنگشته معلوم نیست مردس زندس😔😔

اخ داد بیداد خدا ب داد دل خونوادش برسه خیلی سخته. این اغتشاشگران فقط کاری جز ناامنی نمیکنن امنیت نداریم دیگ

اخ داد بیداد خدا ب داد دل خونوادش برسه خیلی سخته. این اغتشاشگران فقط کاری جز ناامنی نمیکنن امنیت ندا ...

ما چ گناهی کردیم که نشستیم تو خونه ب هیچی کار نداریم 

ما چ گناهی کردیم که نشستیم تو خونه ب هیچی کار نداریم 

دیدی توروخدا خب دیگ تروخشک باهم میسوزن، خدایا همه چی درست شه آرامش داشته باشیم خودمون کم مشکلات نداریم 

دیدی توروخدا خب دیگ تروخشک باهم میسوزن، خدایا همه چی درست شه آرامش داشته باشیم خودمون کم مشکلات ندار ...

ما هیچکدوم کار نداریم ن خودم ن شوهرم اما اینا که دارن شلوغ میکنن دودش می‌ره چشم ما 

ما هیچکدوم کار نداریم ن خودم ن شوهرم اما اینا که دارن شلوغ میکنن دودش می‌ره چشم ما 

افرین. امشب این دزد ک اومد رفته بود دنبال ماشین آدم بدبخت محلمون انقد گناه داشت همه میگفتن امشب استرس داریم