2777
2789
عنوان

«اموزش ارایشگری»

196 بازدید | 10 پست
دوره ارایش و پیرایش زنانه برای کاراولیه تو خونه واسه دروهمسایه کافیه؟ ۲_یادوره ارایشگری رو دونه دونه ازتخصصی شروع کنم یعنی اول اصلاح ابرو و صورت بعدکوتاهی بعد رنگ؟ ۳_ازنظرمالی واسم مهمه که درامد حداقلی لااقل داشته باشم. پیشاپیش ممنون از پاسخهاتون.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستای گلم    برای اولین بار☟☟☟☟☟☟☟☟

اموزش کاشت ناخن حرفه ای ۱۷مدل ژورنالی وتخصصی مجازی ۶۰تومان که شامل فیلم از کارخودم موبه مو گرفته شده باتوضیح کامل و وویز وارد کانال من بشید نمونه ها اونجان👇👇👇👇

Fahimnail30@      

اینم ایدی من برای اطلاع بیشتر👇👇

F1267r@

بجنبین قیمت عالیه

اموزش حضوری کاشت ناخن در لاهیجان هم دارم برای خانمایکه نزدیکن۴۰۰تومان تضمینی

باماحرفه ای شوید وکسب درامدکنید✌✌✌✌✌✌✌💰

سلام دوستای گلم    برای اولین بار☟☟☟☟☟☟☟☟

اموزش کاشت ناخن حرفه ای ۱۷مدل ژورنالی وتخصصی مجازی ۶۰تومان که شامل فیلم از کارخودم موبه مو گرفته شده باتوضیح کامل و وویز وارد کانال من بشید نمونه ها اونجان👇👇👇👇

Fahimnail30@      

اینم ایدی من برای اطلاع بیشتر👇👇

F1267r@

بجنبین قیمت عالیه

اموزش حضوری کاشت ناخن در لاهیجان هم دارم برای خانمایکه نزدیکن۴۰۰تومان تضمینی

باماحرفه ای شوید وکسب درامدکنید✌✌✌✌✌✌✌💰

سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم یه حرفه ای رو تخصصی یاد بگیرین بنظرم این طوری خیلی زودتر به نتیجه میرسین و بخاطر تمرکز روی یک رشته مهارتتون هم بالاتر میره ْ‌  رشته هایی که خیلی زو به درامد میرسن و نتیجه خوبی هم دارند
مثل لیفت و لمینت مزه که هم راحت و هم مواد اولیه زیادی نمیخواد  - 

و یا بافت مو - پاکسازی پوست-

و یا اگر فرصت به اندازه کافی دارین میتونین کارهای جدید و پر مشتری که این روزها تقاضای زیادی داره رو انتخاب کنین البته زمان یادگیری اش بیشتره و لی خوب دریافتی شما هم از مشتری به همون نسبت بالاتر 

برای مثال اکستنشن مو- صافی مو- 

اگر سوالی داشتین ما در دترلند در خدمت شما هستیم.

در صورتی که تمایل داشته باشین در کلاس های اموزشی شرکت کنین ما درخدمت شما هستیم

شماره اموزشگاه 22894137

یه دوره عمونی برو بعد برو ارایشگاهای نعروف وردستی بیشتر یاد میگیری تا بخوای تخصصی بری

دوست عزیز من فکر میکنم اگه تخصصی یادبگیرن خیلی خوب چون تو همون دوره اموزشی به اندازه کافی مهارت پیدا میکنن که بعد بتونن با اون کسب درامد کنن

اموزشگاه فنی حرفه ای دخترانه دترلند 

شماره تماس 021-2294137

www.deterland.com