2777
2789
عنوان

دعواباشوهر

282 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من پام شکسته دوهفته هست که خونه مادرم هستم امشب یه حرفی زدم درمورداینکه رفتیم امروز بیرون که پاموگچ بگیرم یه خانومی تومطب خیلی بدبهم نگامیکردمن گفتم چون من محجبه هستم خانومه یه نگاه سنگینی روم داشت یه دفعه شوهرم پیش پدرومادرم برگشت بهم گفت چراحرف الکی میزنی چه ربطی داره خیلی ناراحت شدم گفتم من اینطوری احساس کردم توحق نداری بهم بگی حرف الکی میزنم خودم اختیارحرف زدنمودارم بهت ربطی نداره بعدناراحت شدلباس پوشیدرفت خونه بعدیکساعت بهش پیام دادم گله کردم که توبهم بی احترامی می‌کنه واخلاقتودرست کن ولی هیچ پیامی نداد بعد هم متوجه شدم که بلاکم کرده خیلی دلم شکسته اونم بااین شرایطی که دارم من چیکارکنم ناگفته نمونه که خودش اسرار داره که من محجبه باشم بعد خواهان آزادی هست میگه هرکس هر جوری دوست داره باید زندگی کنه

شوهرت رفتار درستی نداشته ولی واقعا چه ربطی به حجاب داشت ؟ 

آخه خانومه واقعاظاهرمناسبی نداشت حتی روسری سرش نبودویه جوری بود که من تاحالاندیده بودم بعدداشت خیلی بدبهم نگامیکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا شوهرمنم سر همین داعم دعوا داریم من محجبه نیستم ولی بی حجابم نیستم که البته اگر دوستان بزارن همین ی شالم سرمون نگه داریم دیدم همه سر لختن گفتم وای دیگه داره همه بی روسری میشن گفت رویا دوتا موعه دیگه بیا سرمن پر مو گفتم عهههه؟؟؟باشه شالمو انداختم رو شونم برگشت خونهدگفت لیاقت نداری بیرون باشی😂😂😂😂گفتم اره دوتا موعه چیه که بابا چندین بار سر همین مسعله ب صورت جنگی قهریم مول همین چند روز که الانم قهریم 😂😂حقیقت گفتم منم میخوام اگه دوتا مو ایراد نداره 

ازخون جوانااان وطن لاااله دمیده🥀از قامت سرو قدشان سروها خمیده خدا سروها خمیده🖤🥀