2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 7525 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری انجام دادی چن وقت

ورزشش اینترنت بزنی کگل میاره برات من یک هفته انجام دادم...بعدشم به همسرت بگو خیلی ببخشید وقتی شله دخول انجام بده بعد ک کامل داخلش بود کم کم سفتش کنه اینجوری راحت تر میشی....

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️
ی سری وسیله‌باید بخری یادت بدم دیلاتور درست کنی

یه چیزایی ازش می‌دونم ولی از اونا هم حس میکنم میترسم که داخل کنم اصلا ترس من همینه یه تصور غلط از داخل رفتن چیزی به داخل واژن دارم

عزیزم منطورتو نفهمیدم

میگم وقتی همسرت آلتش شل هست دخول انجام بده بعد ک کامل داخل بود سفتش کنه

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️
یه چیزایی ازش می‌دونم ولی از اونا هم حس میکنم میترسم که داخل کنم اصلا ترس من همینه یه تصور غلط از دا ...

میفهممت

من گوش پاک کن و میخواستم بکنم داخل نشسته بودم حموم گریه میکردم

عزیزم انگیزه داشته باش

پنج سال زمان کمی نیس

ترس و بذار کنار 

من کامل حس تورو می‌دونم 

منم فکر میکردم نمی‌تونم چیزی داخل بدنم کنم 

از تو بدتر بودم

ولی تنها راه درمان همینه

عزیزم باید با دیلا تمرین انجام بدع از توضیحاتش متوجه شدم واژینیسم شدیده

عه؟اخه دیلاتم مث همونه دگ باید ورزش کگل‌انجام بده اینجوری نمیشه اصن خیلی سخته😢

یه چیزایی ازش می‌دونم ولی از اونا هم حس میکنم میترسم که داخل کنم اصلا ترس من همینه یه تصور غلط از دا ...

وقتی میبینم اینقدر راحت میشه درمان شد و با ترس الکی ک داری به حرف من گوش نمی‌دی برای درمان حرص میخورم😭

من همه ی این راها رو رفتم 

گریه 

گشتن تو سایتا

شنیدن اسم دیلاتور و بعد اه و پیف کردن ک وای نمی‌تونم داخل کنم