2777
2789
عنوان

بی شعوررر😒😒

228 بازدید | 14 پست

همسرم چن. روز پیش بعد قهر که آشتی کردیم باز داره خودشو میگیره نه زنگی ن پیامی...هیچییییی

منم نه زنگ میزنم ن پیام

اینم بگم تقصیره جفتمون بود سرِ مسائل پوچ (دیر زنگ زدن و دیرجواب دادن و ..)کارم درسته؟

نه

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد محلش نده تا خودش بیاد سمتت

همه باید عین توباشن😎👊

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
خب من پیام بدم ک بدتر پررو میشه و وحشی میشه ک🤔

اینم که قهرتون طولانی بشه سرد میشه حس بینتون کمرنگ میشه همین چند دقیقه پیش خانومه تاپیک زده بود سه ساله قهریم نه اینکه همیشه شما پیش قدم بشی نه اینکه همش سر چیزای بیخود قهر کنی یکم سیاست داشته باشین

اون خیلی پروتوفع و. مغروره

خب درستش اینه وقتی نامزدید تا حدودی با هم در ارتباط باشید که بی دلیل دعوا نکنید

انقد پیام و زنگ دارید از هم که وقت پاسخ گویی ندادید

معلومه دعوا میشه

شوهرمم دیگه پیام نمیده زنگمم نمیزنه بیشعورر🥺

خب تو زنگ بزن

فردا

حال شو بپرس

از زنگ نزدش گله نکن

فقط حال شو بپرس و بگو دل تنگت شده بودم گفتم حال تو بپرسم

بعدم حدود ۳  ۴ دقیقه صحبت ‌کن که طولانی نشه

بعدم نه منتظر تماسش باش ن منتظرش زنگش که عصبی و ناراحت کنه فکرتو مشغول کن که فراموش کنی این عادت رو