وقتی یکی سوال از درامد و ماشین و خونه می کنه اگه کسی رقم یا مدل بالا بگه متهم میشه به دروغگویی. یک سوال کل سایت فقیر بیچارن؟ پیشاپیش بگم من کامنت کسی رو ریپلای نمی کنم. شب خوش
سوالم بی ربطه با اجازه استارتر چرا تاپیک زشت ترین کار میزبان ترکید.یکی نی نی یارو تگ کنه برش گرد ونه تو پربازدیداس جالب بود..ترکیده.برا من تگ نمیشه
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرفت درسته عزیزم اما بعضیها دیدم ی جوری تعریف میکنن انگار چ خبره...و با عقل جور در نمیاد.مثلا یکی ی بار میگفت لباس عروسم چند میلیارد خریدم..😀
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
حساس نباش خانوم گل، شما خانوم خوبی هستی به دلم نشستی ان شاءالله همیشه موفق باشی، تقریبا هم سن و هم رشته هستیم ولی من تو رشتم موفق نشدم و ادامه ندادم و وقتی حرفای شما رو تو اون تاپیک خوندم دلم خواست🥲💔