2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 18 پست
اره دقیقا ولی نگرانش نباش خیلیا با این موضوع مشکل دارن چون تاثیر معدل مثبت بود کسی زیاد واسش وقت نذا ...

نه فکر نمیکنم تغییر کنه . بقیه فرصت ترمیم دارن ولی من اگر نذارن ترمیم کنم عقب میمونم سر پورعباس 

ولی گفته بودن ۴۰ درصد معدل تاثیر داره 

ن اتفاقا کلی ادم اونجا بودن هرکی پرسید ب همه گفتن هیچ تاثیری رو معدل نداره، صدبارم تکرار کرد مدیر

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امسال معدل تاثیر قطعی داره تو کنکور یعنی ۱۲ بگیری تو کنکور تاثیر میدن ۱۸ هم بگیری تاثیر میدن&n ...

نگفتم تو کنکور تاثیر نداره. مگه میشه معدل تو کنکور تاثیر نداشته باشه. گفتم ترمیم نمره رو معدل تاثیر نداره، رو نتیجه کنکور داره

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
نگفتم تو کنکور تاثیر نداره. مگه میشه معدل تو کنکور تاثیر نداشته باشه. گفتم ترمیم نمره رو معدل تاثیر ...

خوب میدونم اینو 

اصل کاری هم همون کنکوره معدل کتبی رو برای کنکور تغییر میده ولی معدل اصلی دیپلم رو تغییر نمیده نوشتم برات