2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

503 بازدید | 18 پست

وای بچه ها امروز چقدر اتفاق های بد افتاد 

اگر کسی که نظام قدیم بوده باشه و خیلی سال پیش مثلا پنج سال پیش ترمیم معدل انجام داده باشه امسال با این قوانین جدید میتونه معدلش رو ترمیم کنه . چون اون موقع ترمیم معدل پیش دانشگاهی نبود ولی الان تاثیر مستقیم تو کنکور داره

خب خوبه که

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از مدیر پرسیدم

دقیقا این حرفاشه

ترمیم نمره یعنی میتونی ی درسی مصلن فیزیک ک مصلن با 12 قبول شدیو دوباره امتحان بدی، و اگر نمره بیشتر از 18 کسب کنی(ک صدرصد نمیتونی) وقتی کنکور بدی درصد فیزیکت اگه بشه 30 درصد، میان چک میکنن میبینن ترمیم نمره انجام دادی و بالای 18شدی، 30 درصدت میشه 34 درصد

و خیلیم تاکید کرد ک ب هیچ وجه روی معدل تاثیر نداره

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
من از مدیر پرسیدم دقیقا این حرفاشه ترمیم نمره یعنی میتونی ی درسی مصلن فیزیک ک مصلن با 12 قبول شدیو ...

عزیزم امسال معدل تاثیر قطعی داره تو کنکور یعنی ۱۲ بگیری تو کنکور تاثیر میدن ۱۸ هم بگیری تاثیر میدن 

و اینکه من قبلا ترمیم معدل کردم و نمره ی ۱۰ رو گرفتم ۱۹ پس نگو قطعا نمیشه 

اینکه گفته روی معدل تاثیر نداره به خاطر اینه که معدل دیپلم رو تغییر نمیده وگرنه تو کنکور تاثیر داره

فکر کنم حق ترمیم نداشته باشی چون گفتن حق ترمیم فقط یه باره!! کلا هیچی معلوم نیست امسال برو از آموزش ...

چه موقع گفتن یه باره تازگیا گفتن ؟ 

اگر اینطوره خدا لعنتشون کنه 

فردا از اموزش پرورش میپرسم 

همین تاثیر قطعی معدلش بده بقیش قابل تحمله

اره دقیقا ولی نگرانش نباش خیلیا با این موضوع مشکل دارن چون تاثیر معدل مثبت بود کسی زیاد واسش وقت نذاشت بیشتر همه درگیر کنکور بودن من خودم معدلم ۱۷.۳۴شده...ولی ایشالا که تغییر میکنه من شنیدم که میخوان میزان تاثیرشو کم کنن