2821
2789
عنوان

سقط جنین

655 بازدید | 32 پست

امروز رفتم سونو واژینال برای قلب جنین،گفت رشد نداشته😭دکتر هم تایید کرد گفت رسد نداشته هیچ تحلیل رفته به جای هشت هفته، شش هفته است.گفت چهارشنبه سونوی دوم بده که دوتا سونو پشت سر هم داشته باشی تا بتونم مجوز سقط بهت بدم.بعد از یه سال دوا درمون،خدا این بچه رو داشت حکمتشو شکر.دوستایی که سقط داشتید میشه از تجربتون بگین.خیلی سخته و دردناکه؟

اصلا راجع به سقط تحقیق نکن

بی خبری خوش خبری

ندونی برات بهتره

یکی درد داره یکی نداره

اصلا فکر نکن بهش

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیشه برا همه ی نسخه پیچید من خودم پارسال توی ۹ هفتگی سقط کردم و زمانی ک میخواستم راجبش بدونم تا آمادگی داشته باشم نظرات خوبی رو راجبش نخوندم مثلا توی همین نی نی سایت همه میگفتن ک خیلی دردناکه می زایمان طبیعی میمونه دردش خیلی وحشتناکه از زایمان طبیعی بدتره غیرقابل تحمله میمیری و زنده میشی و... کلی چیزای وحشتناک دیگ 

اما من ک سقط کردم ب هیچ عنوان ی همچین شرایطی نداشتم دردش برام حتی خیلی خیلی کمتر از ی پریودی ساده بود و ب محض سقط شدن بچه بلند شدم و کاملا عادی بودم انگار ک هیچی نشده و بعدشم تا چند روز خونریزی خیلی کمی داشتم و تمام 

من 3بار تحربه کردم و گفتن قلب جنین ایستاده بدترین جمله عمرم بود که 3بار شنیدم درد داره ولی درد روحیش ...

الهی.خدا بهتون صبر بده.من تا تنها میشم گریه میکنم ولی راضیم به رضای خدا.خودش داد خودش صلاح دونست اینجوری بشه

نمیشه برا همه ی نسخه پیچید من خودم پارسال توی ۹ هفتگی سقط کردم و زمانی ک میخواستم راجبش بدونم تا آما ...

انشالله بهترینها نصیبمون بشه.بعد از سختی راحتیه.حتما حکمتی داشته و سالم یا صالح نمیشده😔

ولی من واقعا خیلی درد داشتم قشنگ رفتم اون دنیا اومدم 

آره برا همین میگم هرکسی ی جوره بدن با بدن متفاوته و همینطور طاقت افراد نسبت ب درد 

منک اصن انگار ن انگار تازه من هیچکسم مفید ک سقط کردم و خودم تو خونه تنها بودم و بعدشم کسی متوجه نشد فقط همسرم می‌دونه ک اونم اونروز خونه نبود