2777
2789
عنوان

کار در منزل

240 بازدید | 3 پست

بازاریابی بدون ریسک بدون هزینه 

وارد شوید و رایگان خرید و فروش کنید و در سود شرکت هنگ کنگی سهیم شوید

https://trade-united.tv/#/register?code=47208315

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

💡شاید براتون سوال بشه که چرا بابت این خرید و فروش ها دارن به ما پورسانت میدن!!!🤔

🖊️ لازمه یه توضیحی در مورد فعالیت شرکت بدم:

این شرکت یه سری محصولات پرفروش رو از قبل خریداری میکنه و به آفلاین شاپ ها و آنلاین شاپ ها پیش فروش میکنه

📜 یک قانون مالیاتی هست که طبق اون توریستها میتونن یکبار در روز، کالایی بدون پرداخت مالیات خرید کنن .

و ما با آی پی ایران چون خارج از هنگ کنگه، به عنوان آی پی خارجی و توریست شناخته میشیم و میتونیم یکبار در روز کالایی رو بدون پرداخت مالیات بخریم.

💸 و شرکت به خاطر این اقدام، ۳درصد از مالیات همون کالا رو به عنوان پاداش به خودمون برمیگردونه💶

پس به ما نیاز دارن به عنوان یک فرد خارجی این خرید و فروش ها رو هر روز یکبار جهت معافیت مالیاتی انجام بدیم

📦 و اما تکلیف کالاهای خریداری شده چی میشه؟

کالاهایی که در پلتفرم Trade United خریداری می‌کنید از طریق مرکز خرید فیزیکی به گردشگران محلی فروخته می‌شوند و به ما کمک می‌کنند فرآیند بازپرداخت مالیات را تکمیل کنیم تا کمیسیون دریافت کنیم.

💡شاید براتون سوال بشه که چرا بابت این خرید و فروش ها دارن به ما پورسانت میدن!!!🤔 🖊️ لازمه یه ...

حتما مطالعه کنید و اگه سوالی بود همینجا یا با آیدی من در ایتا tasnimshop@ در تماس باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما مطالعه کنید و اگه سوالی بود همینجا یا با آیدی من در ایتا tasimshop@ در تماس باشید

روزانه فقط یک خرید میتونیم بکنیم؟

من الان  وارد شدم 

۲۴ تومن پورسانت گرفتم ولی بقیه ش vipهست

فردا دوباره خرید کنم