2777
2789
عنوان

سفر به کیش

95 بازدید | 5 پست

سلام دوستان عزیزم، کسی درباره سفر به کیش اطلاعات داره؟ کجا بریم بهتره؟ کدوم مراکز خرید خوبن؟ کدوم تفریحاتش جالبه برای کسی که اولین بارش هست؟ 

پروردگارا دست نیاز به درگاه تو دراز می‌کنم و از کسی خواسته‌هایم را طلب می‌کنم که هیچ‌گاه منتی بر سرم نمی‌گذارد، آرزوهایم را به تو می‌گویم، به تو که همیشه دوست منی. عاشق‌تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت می‌گذارم و در دل دعا می‌کنم و از تو می‌خواهم که آرامش، برکت و سلامتی را برای خودم و دوستانم ارزانی داری.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم برای یکماه دیگه بلیط هتل  از شهریور رزرو کردیم برای مستفرت یه شهر حالا موندم میشه رفت اصلا ...

ان‌شاالله که میشه، کیش فکر نمی‌کنم خبری باشه اقلا توی اخبار که چیزی ازش نیست.

پروردگارا دست نیاز به درگاه تو دراز می‌کنم و از کسی خواسته‌هایم را طلب می‌کنم که هیچ‌گاه منتی بر سرم نمی‌گذارد، آرزوهایم را به تو می‌گویم، به تو که همیشه دوست منی. عاشق‌تر از همیشه سر بر آستان ملکوتیت می‌گذارم و در دل دعا می‌کنم و از تو می‌خواهم که آرامش، برکت و سلامتی را برای خودم و دوستانم ارزانی داری.  
اوشن پارک خیلی خوبه جزیره‌ دلفین ها خیلی 

ممنونم