2777
2789
عنوان

ویژگی عشق واقعی ❣

140 بازدید | 3 پست

توصیه می شود برای تشخیص عشق حقیقی نشانه های زیر را در رفتار طرف مقابل خود جستجو کنید:

• به شما احترام می گذارد؛ اگر مردی شما را دوست داشته باشد شما را مجبور به پذیرش چیزی یا انجام کاری نمی کند. او به تصمیمات و اصول شما احترام می گذارد و شما را همان گونه که هستید می خواهد.
  • صبور است و بی ادبی نمی کند؛ چنین مردی در برابر رفتارهای آزار دهنده گاه و بی گاه، هیجانات شدید و تصمیمات احساسی و غرولندهای شما صبور و مهربان است. در چنین مواردی سعی می کند شما را درک کرده و هرگز بی ادبی نخواهد کرد.
  • فروتن است؛ شما مهم تر از حفظ غرورش هستید و تا جایی که بتواند سعی می کند فروتن و از خود گذشته رفتار کند، زمانی که بحثی پیش می آید حتی اگر مقصر نباشد بهانه ای پیدا می کند تا بگوید متاسف است زیرا ترس از دست دادن شما برای او بیشتر از تمایلش به اثبات کردن حق خود است.
  • به نیازها و مشکلات شما توجه می کند؛ چنین مردی در مشکلات به دنبال راهی است تا به شما کمک کرده و زندگی را برای شما راحت تر کند و برای آن حاضر است زمان، خواب، پول و همه چیز خود را فدا کند، او هرگز از شما برای رفع نیازهای خود استفاده نخواهد کرد.
  • از شما محافظت می کند؛ اگر دوست دارد هنگام خارج شدن از منزل پوشیده تر باشید یا خود را کمتر در معرض توجه سایر مردان قرار دهید به معنای حسادت نیست بلکه نمی خواهد هیچ کس حتی در فکر خود به شما بی احترامی کرده یا افکار بدی داشته باشد.
  • با شما رقابت نمی کند؛ اگر درآمدتان از او بیشتر باشد یا موفقیت های بیشتری کسب کرده باشید ناراحت نمی شود، در مقابل شما را تشویق می کند تا به رویاهای خود برسید.
  • هرگز به شما صدمه نمی زند؛ چنین مردی از لحاظ جسمی، عاطفی، روانی یا جنسی از شما سوء استفاده نمی کند و سعی می کند هیچ گاه دلیل ناراحتی شما نباشد.
  • قید دختران دیگر را می زند؛ مردان موجودات بصری هستند و طبیعی است که جذب خانم های جذاب شوند اما یک مرد عاشق، شما را زیباترین دختر دنیا می داند و تمام توجهش معطوف شما می باشد.
لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

همشو داشت غیر از ۵ و ۸ 

خاک تو سرش :|

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طرف مقابل اگه انسان باشه همه این ویژگی ها رو داره.شما هم احساس میکنم تو این قسمت از زندگیتون با چالش روبرو شدید و گره به کارتون افتاده.

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.