2777
2789
عنوان

چه غذاهایی رو عالی درست میکنید؟😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 39 پست

قورمه سبزیم بد نمیشه 

یکم رب گوجه میزنم پیازش رو رنده میکنم و عصاره ی قلم میزنم 

زود میذارم که حسابی جا بیفته 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرشک پلو با مرغ،،،، نمیدونم چطور میشه خوب میشه،، مرغ رو سرخ میکنم میریزم تو قابلمه بعد هویج رو تفت میدم بعد دلمه تفت میدم به مرغ اضافه میکنم بعد پیاز داغ میگیرم با زردچوبه وفلفل قرمز و کاری و دوقاشق رب گوجه به مرغ اضافه میکنم سه تا لیوان اب اضافه میکنم تا مرغ اماده بشه اخر کار یه کم ابلیمو اضاف میکنم،، 

برنج هم دم میزنم زرشک رو با یه کم نمک و شکر سرخ میکنم و زعفرون بهش اضاف میکنم،، و با برنج قاطی میکنم،،، 

نمیدونم کدوم قسمتش باعث خوشمزگیش میشه،، ولی تو فامیل و اشنا برای زرشک پلو من سر ودست میشکنن،، میگن از رستورانیها خوشمزه تر هست ولی خودم دیگه دوست ندارم از بس برای بقیه درست کردم

قورمه سبزیم بد نمیشه  یکم رب گوجه میزنم پیازش رو رنده میکنم و عصاره ی قلم میزنم  زود میذ ...

عزیزم قلم رو جدا میپزی؟

چی میزنی بهش؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

زرشک پلو با مرغ،،،، نمیدونم چطور میشه خوب میشه،، مرغ رو سرخ میکنم میریزم تو قابلمه بعد هویج رو تفت م ...

ممنون عزیزم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

عزیزم قلم رو جدا میپزی؟ چی میزنی بهش؟

دوتا قلم بگیر بده برات تیکه تیکه کنن

با پیاز درسته و برگ بو و یدونه هویج و دونه فلففل سیاه بذار ۱۲ساعت بپزه آبشو صاف کن فریز کن تو خورشتات استفاده کن

پزشک عمومی

فسنجون قرمه سبزی لوبیاپلو😌😌

رسپی لوبیا پلو و فسنجون رو میگی لطفا عزیزم 

دوتا قلم بگیر بده برات تیکه تیکه کنن با پیاز درسته و برگ بو و یدونه هویج و دونه فلففل سیاه بذار ۱۲س ...

قلم گوساله یا گاو عزیزم؟

رسپی رو میگی عزیزم 

من با مرغ درست میکنم

پیاز و تفت میدم مرغ خورد شده اضافه میکنم و آویشن میزنم

قارچ میزنم بهش بعد دو سه قاشق خامه صبحانه و یه استکان شیر

ادویه هاش رو هم میزنم(یه ذره زردچوبه، فلفل سیاه و نمک)

ده دقیقه یه ربع میپزه و خاموش میکنم

بعد به ترتیب تو ظرف ورقه لازانیا ، موادی که آماده کردم و پنیر پیتزا میریزم لایه آخرم پنیر پیتزا میریزم

من چون فر ندارم تو تابه دو طرفه میپزم حدود نیم ساعت با شعله پخش کن و شعله کم

ولی فر بزاری بهتره پنیرای روش هم طلایی میشه