2777
2789
عنوان

آیا من بدجنسم

219 بازدید | 17 پست

بچه ها چند سال پیش انگشتر مادرشوهرم گم شد خونه ی ما بعدش شوهرم رفت شبیه شو براش خرید ۱سال بعدش من پیداش کردم انگشترو رفتم بهش دادم بعدش شنیدم گوشه کنار گفته بود خودش(یعنی من)انگشترو دزدیدم خیلییی دلم شکست ی بار باهاش دعوام شد تو دعوا جلو جاری و خواهر شوهرم بهم گفت آره تو انگشترمو دزدیدی  همون موقع تو دلم گفتم نمیبخشمش ان شاءالله یکی همچین تهمتی بهش بزنه بفهمه چقدر سخته ...الان بعد ۴سال امشب اومد خونمون و گریه میکرد ک آره فلانی یکی از آشناهاشون ک خونش نزدیک خونه مادرشوهرمه بهش گفته هر روز ی چیزی از خونم گم میشه تو میدزدی میکف جلو عروسش و پسرش بهم گفته تهمت زده ...وقتی گف من ته دلم خوشحال شدم ب شوهرمم الان گفتم بلخره مامانت درد منو حس کرد 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بدجنس نیستی چوب خدا صدا نداره

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

بنظرتون بد جنسم ک خوشحال شدم؟؟؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدجنس نیستی چوب خدا صدا نداره

اره واقعا ...وقتی چیزی رو بسپاری ب خدا خودش جواب طرفو میده

زمین گرده

خوبه تونستی به شوهرت بگی

من خییلی ایتجوری دیدم ولی نتونستم رک بگم به همسرم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بنظرتون بد جنسم ک خوشحال شدم؟؟؟

نه عزیزم 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
نه دنیا عحیب گرد

آره الان میگم واقعا راسته میگن خدا جای حق نشسته

نه اصلا هرکی دیگه بجای شما بود همین حسو داشت تازه اگه من بودم انگشتر پیدا شده رو بهش پس نمیدادم چون ...

منم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حق با حق دار میرسه عزیزم چرخ و فلک روزگار گرد و میچرخه، ولی تو خوشحال نباش به این نمیگن بد جنسی، تو ...

نه خوشحال شدم ک درد منو فهمید گریه کرد یادم ب خودم افتاد ک تازه عروس بودم گریه میکردم میگفتم بخدا من برداشتم انگشترو اگه دزدیده بودم مرض داشتم بیام بهت بدمش تو اون موقعیت فقط همسرم منو درک کرد و پشتم در اومد

زمین گرده خوبه تونستی به شوهرت بگی من خییلی ایتجوری دیدم ولی نتونستم رک بگم به همسرم

اره من رک‌گفتم بهشون همیشه تو این۴سال میگفتم امیدوارم همچین تهمتی بهش زده بشه الان گفتم دیدی بلاخره خدا حق مو گرفت