پدر مادرم منو وقتی بدنیا آمدم ب فرزند خواندگی گرفتن سنشون هم بالا بود مادرم 43سالش بود پذرم 51. وضع مالی خوبی هم نداشتیم پدرم بازنشسته بود و مستاجر. پدرم 3سال فوت کرده و من با مدرن زندگی میکنم. ده سال پیش ک 18سالم بود باهمکلاسیم عقد کردم اما خیلی خیانت میکرد بعد میدید خانواده ای ندارم ک پشتم باشن اذیتم میکردن میگفتن پول نداریم عروسی بگیریم و.... طلاق گرفتم 3سال پیش سنتی با ی نفر ک زنش فوت شده بود ازدواج کردم ک بعداز 6ماه فهمیدم باخواهر زنش دوسته و میخاست اونو بگیره خانوادش اجازه ندادن و منم طلاق گرفتم. الان مادرم حدود 73سال سنش ی حقوق بازنشستگی کم از پدرم مونده ک نصفش کرایه خونه میدیم وخورد و خوراک خوبی نمیتونیم بخریم
منم دیگه امیدم از دست دادم الان با ی آقایی 3ساله دوستم ولی قصدش ازدواج ک اون آقا طلاق گرفته و ی پسر 14 ساله داره. هم دلم میخاد باهاش ازدواج کنم هم ترسیده شدم. امشب هم این تایپیک زدم فقط خواستم ازتون بخام بخاطر خودخواهی خودتون تو سن بالا بچه نیارید چون من از لذت پدر مادر داشتن هیچی نفهمیدم اونا سنشون بالا بود یا همیشه مریض بودن. کاش حداقل خونه ای داشتیم یا وضع مالی خوبی. و در آخر لطفا برام دعا کنید ب آرامش برسم