2777
2789
عنوان

من و استادم

895 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من الان تقریبا نزدیک ۴ ماهه دارم یک کلاس هنری میرم استاد هنرم آقا هستش و از من یک ۲۰ سالی بزرگتره تا اونجا که از ظواهرش مشخصه ، خیلی مرد خوب و فروتنی و مهربونه چند روز پیش بارون اومد بارون شدید کلاس ما ساعت ۷ شب تموم شد چند تا از همکلاسی های من غایب بودن و تازه میخواستم پیاده برم و عجله داشتم استاد هنرم با ماشینش اومد بوق زد ترمز زد گفتش چجوری میخوای برگردی خونه؟ منم گفتم پیاده میرم گفت خیس میشی زیر بارون من هی منکر میشدم میگفتم نه من خودم میرم و اینها اون می‌گفت نه خیس میشی خودم میرسونمت خلاصه قبول کردم و چون دستم هم وسیله بود سنگین بود استادم از ماشین پیاده شد وسایلم رو گذاشت صندلی عقب ، بعد در جلوی ماشین رو باز کرد گفت بفرمایید منم دیگه مجبوری جلو سوار شدم تو مسیر همش ازم سوال میپرسید مثلا همیشه انقدر کم حرفی و از اینجور چیزها خلاصه آخرش که پیاده شدم گفتم مرسی رسوندین گفت خواهش میکنم عزیزم ، من نمی‌دونم رفتارش چرا اینجوری فقط با من صمیمی؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهربونه احتمالا با همه:)

ولی تو حواست به خودت باشه و مراقب باش فک نکنی عاشقت شده کار دست خودت بدی 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

مثل فیلما😁😁😁😁 شوگر ددی😂😂

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.