2777
2789
عنوان

زندگی یامرگ؟؟

81 بازدید | 5 پست

۲۲ دوسال از خداعمرگرفتم که خب یه اب خوش از گلوم تواین مدت نرفته پایین ۱۸سالگی به اصرار خانواده ازدواج کردم وهمون زمان طرف مقابلم اجازه درس خوندن ندادبهم بعداز۶ ماه عقدبودن رابطمون بهم خود به دلیل دخالت خانواده طرفم وتاالان که تقربا سه سال میگذره من درگیرجداشدن ازاین اقا هستم تواین مدت تنهابودم وخانوادم پشتم نبودن وحتی مقابلم هم ایستادن بخصوص مادر که تقریبا با صحبت هاییکه میکنه میشه گفت بمیرم خیلی بهتره وخب بماندکه مادرم هم همینومیگه که ادمی باشرایط من نباید زندگی کنه حق میدم من بچه ی خوبی نبودم ازاین که بگذریم سه سال پشت کنکورم وخب هیچی به هیچی اینا یه قسمت از زندگی من حالا بنظرتون مرگ حقمه یازندگی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه طلاق گرفتی ، یه مدت سرکوفت میشنوی بعد هم اب از اسیاب میفته اونموقع با توجه به فرهنگ خانوادت دیگه سخت میتونی ازدواج کنی پس بهت گیر نمیدن 

تو هم از این فرصت استفاده کن سفت و سخت بشین درستو بخون و پیشرفت کن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

صد در صد زندگی ، زندگی پر فرازو نشیبه عزیزم و خیلی ها جدا میشن و آینده بهتری در انتظارشونه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....