2777
2789
عنوان

درد قسمت زنانگی

344 بازدید | 22 پست

موقع عادت ماهانه و زمانایی ک خیلی وایمیسم درد میگیره قسمت چپش 

شک دارم خودشه با عضلات مربوط ب اطرافشه

شما خانوما تجربشو دارید راهنماییم کنین؟

عفونت

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو بارداریم سمت چپش درد میگرفت استخوانش. دیگه ب حالت تهوع می افتادم. میگفتن واریس اون ناحیه اس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

لوله هلت بسته نیستن 

من یه دردهای شدیدی میگرفتم سمت چپم و یا کل بدنم نمیدونستم چیه بار دوم که عکس رنگی دادم متوجه شدم گرفتگی لوله فالوپ دارم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
واقعا؟برم دکتر

اره برو ضرر نداره،راحت میشی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ببخشید میشه سوال منم جواب بدین وقتی که ارضا میشی غسل میکنی آبه بعد دوباره میاد چیکار کنیم همون قبل ...

مثل اینکه باید غسل کنی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ببخشید میشه سوال منم جواب بدین وقتی که ارضا میشی غسل میکنی آبه بعد دوباره میاد چیکار کنیم همون قبل ...

قبل غسل ادرار کن بعد غسل بگیر، ب این ترتیب هر ابی بعد غسل ازت بیاد، پاک هست

میگم ب شرطی ک قبل غسل کامل ادرار کرده باشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مثل اینکه باید غسل کنی 

نه عزیز اونطور ک گفتم عمل کنی غسل نمیخاد. انشالله به همین زودی تاپیک مادر شدن ات رو بزنی