2777
2789
عنوان

بارداری پسر

448 بازدید | 18 پست

سلام اول بگم لطفا کسایی ک میخان جبهه بگیرن پسر بده دختر خوبه یا برعکس اصلا نیان 

دوستان میشه تجربه هاتونو بگید؟؟و اینکه میگن سه روز بعد از قطع پریود بچه پسر میشه ایا این درسته؟؟یا شانسیه

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منی که فکر کردم یه پسر قراره باردار شه 🤣🤣 آخه گفتید کسایی که میخوان گارد بگیرن 🤣🤣

واااااای😂😂😂😂😂😂

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
به نظرم طبع بدن خیلی مهم هرچی بیشتر گرمی بخوری بعد پاکی اقدام کنی پسر میشه

مرسی دوستم منم همینو شنیده بودم 

اینارو نمیدونم خاله شوهرم ۳تا دختر داشت کلی خودش و شوهرش تحت درمان بودن دکتر رژیم غذایی بهشون داد و کلی رعایت بچه شون باز دختر شد ولی یکی دیگه دوتا دختر داشت رفتن از طریق آی وی اف کاشت پسر انجام دادن یه همچین چیزی بچه شون پسر شد

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
پنجاه پنجاهه.حتی رژیم دکتر رو بگیری بازم پنجاه پنجاهه

عاره درسته اما بازم ادم یه تلاشی بکنه در نهایت هر چی خدا صلاح بدونه

3 روز بعد از قطع پریود اصلا تخمک کجا بود که بخواد بارور بشه! 

نمیدونم منم گیج شدم اما چن نفری اینجوری گفتن 

اینارو نمیدونم خاله شوهرم ۳تا دختر داشت کلی خودش و شوهرش تحت درمان بودن دکتر رژیم غذایی بهشون داد و ...

ای وی اف گرووووونه🥴

همش شانسیه و حکمت خدا،

من شنیدم میگن اگه خانم قبل د.خو.ل به ار.گ.اسم برسه فضای رحمش قلیایی میشه و اسپرم پسر تو اون فضا بارور میشه

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
اینارو نمیدونم خاله شوهرم ۳تا دختر داشت کلی خودش و شوهرش تحت درمان بودن دکتر رژیم غذایی بهشون داد و ...

آی یو آی

شانس نام مستعار خداست،،، آنجا که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد 
همش شانسیه و حکمت خدا، من شنیدم میگن اگه خانم قبل د.خو.ل به ار.گ.اسم برسه فضای رحمش قلیایی میشه و ا ...

شما هم انگار بچتون پسره درسته؟