یه خورده خونریزی داشتم دکتر ۱۰تا آمپول دو تایی و۳۰ تا شیاف داده که بعد از زدن آمپولا و قطع خونریزی، شیاف استفاده کنم ۵ تا آمپول دو تایی زدم خونریزیم حدودا قطع شده حالا نمیدونم بقیه آمپولا رو استفاده کنم یا نه
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
عزیزم استفاده کن برا بچه خوبه اگه هماتوم هم داشته باشی زود جذب میکنه هماتوم یه لخته خون کنار جنینه ک خونرسانی رو ب جنبن کم میکنه اگه درمان نشه ممکنه سقط بشه البته اونم تو سونو گرافی مشخص میشه
بارداری قبلیم خبر نداشتم سونو هشت هفتگی نرفتم چون دکتر گفت نمیخواد بعد تو ۱۲هفتگی قلب جنین تو هشت هف ...
ای وای چه بد😔
منم تو هفته 7 رفتم سنو گفت هماتوم دارم اما خونریزی اصلا ندارم خدا رو شکر دکترم شیاف پرژسترون داده استفاده میکنم به نظرت از بین میبره خیلی استرس دارم آخه قبلا هم دوتا سقط داشتم
اسی جان ما هماتومو همینجا برات توضیح دادیم دیگه تو اینجا رو ول کردی رفتی یه تایپیک دیگه زدی داری میپرسی هماتوم یعنی چی ؟ یکم به کاربرایی که تو تایپیکتن ارزش غائل باش
خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ، میشه دختر باشه؟