2777
2789
عنوان

بارداری

158 بازدید | 19 پست

خانوما من هفته ۷ بارداری هستم 

یه خورده خونریزی داشتم دکتر ۱۰تا آمپول دو تایی و۳۰ تا شیاف داده که بعد از زدن آمپولا و قطع خونریزی، شیاف استفاده کنم ۵ تا آمپول دو تایی زدم خونریزیم حدودا قطع شده حالا نمیدونم بقیه آمپولا رو استفاده کنم یا نه 

شیافارو چی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم استفاده کن برا بچه خوبه اگه هماتوم هم داشته باشی زود جذب میکنه هماتوم یه لخته خون کنار جنینه ک خونرسانی رو ب جنبن کم میکنه اگه درمان نشه ممکنه سقط بشه البته اونم تو سونو گرافی مشخص میشه 

بارداری قبلیم خبر نداشتم سونو هشت هفتگی نرفتم چون دکتر گفت نمیخواد بعد تو ۱۲هفتگی قلب جنین تو هشت هف ...

ای وای چه بد😔

منم تو هفته 7 رفتم سنو گفت هماتوم دارم اما خونریزی اصلا ندارم خدا رو شکر دکترم شیاف پرژسترون داده استفاده میکنم به نظرت از بین میبره خیلی استرس دارم آخه قبلا هم دوتا سقط داشتم 

غربالگری اول کی هست من هفته ۷ هستم

۱۱تا۱۳ هفته و ۶ روز

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
ای وای چه بد😔 منم تو هفته 7 رفتم سنو گفت هماتوم دارم اما خونریزی اصلا ندارم خدا رو شکر دکترم شیاف ...

اره اصلا بهش فکر نکن 

من داشتم هفته ۸ رفتم فقط شیاف استفاده کردم همین اونم یک ماه الان جذب جذب شد 

فقط زیاد بهش فکر نکن 

من انقدر دل درد داشتم انگار می خواستم پریود بشم ولی تموم شد 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
اره اصلا بهش فکر نکن  من داشتم هفته ۸ رفتم فقط شیاف استفاده کردم همین اونم یک ماه الان جذب جذب ...

راست میگی ؟ آره منم دقیقا درد پریودی دارم و زیر دلم یهو انگار قفل میکنه اما دو روزه یکم خوب شدم حالا نمیدونم شیاف داره اثر میکنه خدا بچم سالم بمونه نمیتونم بهش فکر نکنم اگه خدای نکرده ایندفه چیزی بشه دیگه بچه دار نمیشم