2821
2789
عنوان

چشم سبز

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 92 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پرفسور تویی که هرچی به مغز فندوقیت میاد مینویسی اونی که پیامبر گفته درباره چشم آبی هست 

😂آقا بیخیال خداییش 

ما کلی حدیث دروغین و تحریف شده داریم 

من به برسی موشکافی از اسلام پرداختم 

چیزی که ما امروز یادمیگیرم خیلی با اصل دین درتفاوته 

برای مثال همین نهج البلاقه که میخونیم به صورت سانسور شدت 🤫

این حرفی که میگم حرف پیامبر بوده  و خودمم تجربش کردم  میشه گفت ۹۰ درصد کسانی که چشم سبز ...

استادای خانم دانشکده ما،اونایی که چشم سبز هستن همه شون بد اخلاقن

البته بازم کلی نیستا ، چشم مشکی و چشم قهوه ای بداخلاقم داریم و برعکس چشم سبز مهربونم داریم ولی من چیزی رو که اکثرا دیدم،گفتم 

این حرفی که میگم حرف پیامبر بوده  و خودمم تجربش کردم  میشه گفت ۹۰ درصد کسانی که چشم سبز ...

من چشمام سبزه بشدت وفادارم اما یکم دوروئم که این یذره رو تو همه دیدم مخصوص چشم سبزا نیس واقعا خیلی ناراحت شدم این پستو دیدم نه از شما ..بلکه از پیامبر ناراحت شدم چون اینو مادرشوهرم همیشه به روم میاره

نخواهم میکنم ولیدخدای از بعدش چشام خوشم میاد نمیدونم چ مرضیه🥲😂

رنگ سبز دوس چشای شوهرمنم رنگیه 😂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش