2821
2789
عنوان

چشم سبز

| مشاهده متن کامل بحث + 4363 بازدید | 92 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐من خودم چشمم عسلیه  و یه چیزی بگم  چیزی به اسم چشم مشکی نداریم پرفوسور 😐

پرفسور تویی که هرچی به مغز فندوقیت میاد مینویسی اونی که پیامبر گفته درباره چشم آبی هست 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نخیر  مطالعه کن  خداییش من یه حرفی زدم  هرچی چشم سبزه توپیدن به ما  بیخیال

من چشمام سبزه

کاری باسخن شما ندارم

امااین روایتی ک فرمودی به این شکل نییس

اینجامیگی بعدهمه یادمیگرن میرن پخش میکنن

روایت راجب چشم ابیه فقط میگه از زن چشم ابی دوری کن

در کتاب حلیه المتقین هم امده

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
این حرفی که میگم حرف پیامبر بوده  و خودمم تجربش کردم  میشه گفت ۹۰ درصد کسانی که چشم سبز ...

چهه توهینی کردی ب پیامبر هم دروغ میبندی!

پیامبر هیچ وقت ب کسی توهین نمیکرد دروبودن چه ارتباطی ب رنگ چشم داره حالا چشات رنگی نیست لازم نیست اینقدر حسودت شه

واسه تو تیله ایه مث چشای مامانم🥲🥲🥲 منم یکم قهوه ای یکم عسلی وقتی گریه میکنم سبز😐😂

همیشه گریه کن😂😍

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز