آسمانroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 9 عنوان عفونت قارچی 332 بازدید | 5 پست بچها من اولین باره عفونت قارچی گرفتم 😭توی درمانم کپسول لاکتوواژم هست من استفاده کردم دیشبولی اونجوری که همه میگن آب ازم نیومد صبح فقط یکم لکه های قهوه ای ترشح شده بود 1401/07/23 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمانroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 9 بهت کرم ندادن؟ از اونا که با اپلیکاتوره اره اونم داده با قرص و اینا فقط میخوام مطمئن شم کپسول لاکتوواژ داره درست کارشو انجام میده 😂چون با دست گذاشتم
sanii68 عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 من یبار گرفتم کپسول نداد با همون کرمو اپلیکاتور شب دوم سوم خوب شدم ولی گفت تا ۷ روز بزن ک کامل خوب شی و زدممطمن باش کارشونو درست انجام میدن اصلا خارشت میوفته خودت متوجه میشی خوب شدی ولی تا اخر ادامه بده
آسمانroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 9 من یبار گرفتم کپسول نداد با همون کرمو اپلیکاتور شب دوم سوم خوب شدم ولی گفت تا ۷ روز بزن ک کامل خوب ش ... مرسی گلم علائمم که فقط خارشو غفونت سفید مخمری بدون بو بود که همون روز اول از بین رفت فقط دکتر گفت تا دوهفته کرمو بزن و این دو هفته رابطه نداشته باشفک کنم چون اولین بار بود میخواست کاملا از بین بره دیگه
آسمانroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 9 مرسی گلم علائمم که فقط خارشو غفونت سفید مخمری بدون بو بود که همون روز اول از بین رفت&n ... خدا کنه دیگ نگیرم اصلا روحیه شو ندارم همه هم میگن وقتی خوب میشن برمیگرده 😭