2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرغ ، تخم مرغ ، سیب زمینی رو آب پز میکنی بعد رنده میکنی، بعد خیارشور هم رنده میکنی و سس مایونز میزنی .میتونی برای بهتر شدن طعمش آب مرغ هم بریزی

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

برای دو نفر

عزیزم سالاد الویه که کاری نداره همه چیش ابپزز میکنی سیب زمینی تخم مرغ گوشت مرغ سیب و تخم مرغ رنده میکنی مرغ ریش ریش میکنی توش هویج رنده میکنی اگه داشتی نخود فرنگی آبپز میریزی یکم از آب مرغ میریزی خیارشور ریز میکنی و سس و نمک و یکم فلفل سیاه و آبلیمو قاطی میکنی و اضافه میکنی نوش جان 

من مرغ میزارم آب پز میشه با زردچوبه و پیاز ک بوش گرفته شه بعد هویجم داخل همون آبای مرغ میزارم میپزه و برمیدارم بعد سیب زمینی پوس میکنم و چند قسمتش میکنم و مرغا رو برمیدارم و سیب زمینی هارو میریزم توی آبایی ک از مرغ اضاف اومده بعدش ک پخت له میکنم و مرغارو ریش ریش میکنم خیارشورو هویجم ریز ریز میکنم تخم مرغم آبپز میکنم رنده میکنم وبعدش سس و نمک و آبلیموکمی میریزم و مخلوط میکنم خیلی خوب میشه...

سیب زمینی سع تا متوسط کافیه چون بقیه موادم بریزی زیاد میشن

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂