رفیق_۷۳ مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 عنوان اقدامی ها | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 32 پست ۷ روز هست که عقب انداختم بیبی چکم منفی شده،اینکه میگن بخاطر تغییر فصل پریود عقب میوفته درسته؟حالت هام فقط سردرد دارم با احساس خواب آلودگی شدید همش چشمام خواب آلود هستنمیدونمممم چمهههههههه😫 اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ 1401/07/23 | 18:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
badomnini عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 1150 حرصاشم خوبه فقط برام دعا کن از این مرحله بیبی چک منفی عبور کنم درگیریم سونو غربال گری و …. این چیزاش ... انشالله عزیزم الان سر نمازهم برات دعا میکنم همونجور که خدا برای من معجزه کرد برای توهم معجزه کنه از این همه نگرانی راحت بشی ❤️میدونم چقدر سختی میکشی
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 ان شالله ک خبربارداری دوتامون بیاد دوقلو باشه از خوشحالی گریه کنیم ان شاء الله از پیامبر خدا میخوام دیروز بهش گفتم میشه روز میلادت تو به من کادو بدی ؟تو که مهربون ترینی به من یه بچه سالم و صالح بدهازش میخوام به جفتمون بده به حق حسینش بهمون بده 😭 اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 انشالله عزیزم الان سر نمازهم برات دعا میکنم همونجور که خدا برای من معجزه کرد برای توهم معجزه کنه از ... فدای قلب پاکت از خدا میخوام هزار برابرش رو برات جبران کنه 🥹❤️💚 اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ