رفیق_۷۳ مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 عنوان اقدامی ها | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 32 پست ۷ روز هست که عقب انداختم بیبی چکم منفی شده،اینکه میگن بخاطر تغییر فصل پریود عقب میوفته درسته؟حالت هام فقط سردرد دارم با احساس خواب آلودگی شدید همش چشمام خواب آلود هستنمیدونمممم چمهههههههه😫 اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ 1401/07/23 | 18:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوزی۶۶ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2109 آزمایش خون عذابم میده اول میخوام بیبی چکم مثبت بشه چون آز خون منفی میشه فقط کبودی میمونه رو دستم حال ... آخی عزیزم انتظار سخته خب همون بیبی بزن
khanom_bala عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 سلام.خانوما هرکی خودش یا اطرافیانش بچه میخوان.من میخوام چله بگیرم اسامیتون رو بدین به نیتتون بخونم برامنم ایدی نی نی سایتموبگو خداخیرت بده و زودتر بهت یه دوقلو بده حسابی سرگرم بشی
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 منم الان دوماهه عقب انداختم داره میشه سه ماه ازمایشمم منفی بود ولی هیچ اقدامی براپریودشدن نکردم وای چه سختهالان سردرگمی اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5101 برامنم ایدی نی نی سایتموبگو خداخیرت بده و زودتر بهت یه دوقلو بده حسابی سرگرم بشی ووووااااییی قشنگترین ریپلی ای بود ک خوردم.ممنونم در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
khanom_bala عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 وای چه سخته الان سردرگمی اره خیلیولی چون اطرافم زیاددیدم ک ۳ماهگی تازه نشون داده میترسم داروبخورمدعاکن حداقل تکلیفم روشن بشهمیخوام تا اولاابان صبرکنم بعد یابیبی بزنم یاازمایش یابرم سونومیشه دعاکنی بادست پر برگردم؟🥲
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 بیبی هاله نداره؟حتی کمرنگ؟ ۵روز عقب انداخته بودم یه بیبی چک زدم احساس کردم یه هاله خفیف داره اما بعد ۲۰ دقیقه دیگه اون هاله ام غیب شده بود نمیدونم توهم زده بودم از اول یا چیممکنه بخاطر تغییر فصل عقب انداخته باشم؟؟خسته شدم دلم بیبی چک مثبت میخواد 😞 اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 مسافرتی جایی رفتی؟ اره اب و هوا رو بدن تاثیر داره و اینکه اگه در حال اقدامی بخاطر همینه هی عقب میو ... آخه چند ماه باید هی عقب بندازم واقعاً احساس بدی هست لااقل پریود بشی بهتره تا هی انتظار بکشی برای یه چیز نامعلوممسافرت نرفتم اما انقدر خوابم میاد که نگو نمیدونم افسرده شدم یا چمه فقط حالم بده اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
badomnini عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 1150 ۵روز عقب انداخته بودم یه بیبی چک زدم احساس کردم یه هاله خفیف داره اما بعد ۲۰ دقیقه دیگه اون هاله ام ... انشالله مثبت میشه تازه مثبت میشه میگی کاش سونوش خوب باشه کاش فلان باشه یعنی ما از قبل بارداری حرص میخوریم تا ابد😂
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 بنظر من ۴ روزم صب کن بعد دوباره بی بی بزنمنفی شد برو دکتر ببینه چته یه مطلب علمی خوندم نوشته بود ۲۰٪ افراد باردار سریع با عقب انداختن موعد ، بیبی چکشون مثبت نمیشه من نمیدونم ممکنه یک هفته دیگه نشون بده بیبی چک؟ اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
sahel1386 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 33388 یه مطلب علمی خوندم نوشته بود ۲۰٪ افراد باردار سریع با عقب انداختن موعد ، بیبی چکشون مثبت نمیشه ... اره ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه دیر لانه گزینی کنه تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 اره خیلی ولی چون اطرافم زیاددیدم ک ۳ماهگی تازه نشون داده میترسم داروبخورم دعاکن حداقل تکلیفم روشن ... ان شاء الله باردارینگران نباش طرف میگفت چهار هفته از موعد عقب انداخته تازه بیبی چکش هاله انداخته ممکنه مال منو شمام اینجوری باشه الله اعلم اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 انشالله مثبت میشه تازه مثبت میشه میگی کاش سونوش خوب باشه کاش فلان باشه یعنی ما از قبل بارداری ح ... حرصاشم خوبه فقط برام دعا کن از این مرحله بیبی چک منفی عبور کنم درگیریم سونو غربال گری و …. این چیزاش باشه اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
khanom_bala عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 ان شاء الله بارداری نگران نباش طرف میگفت چهار هفته از موعد عقب انداخته تازه بیبی چکش هاله انداخته م ... ان شالله ک خبربارداری دوتامون بیاد دوقلو باشه از خوشحالی گریه کنیم
رفیق_۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1013 اره ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه دیر لانه گزینی کنه دعا کن برام دعای شماها میگیره 😢 اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ