2777
2789
عنوان

خیلی ترسیدم 😐😐😐🥲

479 بازدید | 31 پست

هر روز مثل همیشه رفتم پیاده روی .کلا یک ساعت هر روز میرم یه مسیری رو پیاده روی میکنم .امروز مثل همیشه رفتم هوا امروز بد بود باد واینا بود.پارک خیلی خیلی خلوت فقط دو سه تا ماشین تو پارکینگ بود .اون پارک هم یه تعداد سگ و گربه داره .هیچ وقت نمی ترسیدم ازشون تا اینکه یکی از سگ ها نزدیکم شد شال مو گرفته بود 😐خیلییی ترسیدم من جیغ زدم و دیدم تو یکی از ماشین ها آدم نشسته رفتم که نزدیک ماشین دیدم یه پسره نشسته که انگار معلوله و داره به آسمون نگاه می‌کنه .واییی آنقدر ترسیدم که خدا می‌دونه بعدش دویدم کافی شاپی که اون نزدیکی ها بود .یه مینی بوسه توشو کرده کافی شاپ وایی خدا نمی‌دونستم چطور برگردم .🥲😐تو عمرم اینطور نترسیده بودم

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سگه میخواست باهات بازی کنه🤣

ببین وقتی میبینی یه سگ داره نگات میکنه فرار نکن چون میوفته دنبالت

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
تنها نرو دختر اونم باراین امنیتی که داریم  من قضیه اون دختر و‌پسر رو تو پارک شنیدم اصلا تنها ن ...

کدوم قضیه

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
مراقب سگ باید باشی توی دانشگاه یبار یه تعداد سگ که همیشه بودن اونجا یه دختره رو تیکه پاره کردنش

مُرد؟؟؟؟؟

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
تنها نرو دختر اونم باراین امنیتی که داریم  من قضیه اون دختر و‌پسر رو تو پارک شنیدم اصلا تنها ن ...

اخه میرم ورزش .همیشه هم تنها میرم .کلا هروقت میرم روحیه ام باز میشه 🥲.اگه خونه ورزش کنم برام طولانی میاد حدودا ۱۵دقیقع میشع

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
ولش کن ناراحت میشی  تازه اونا تنها نبودن دونفری بودن

خب عزیزم اگه میشه بگو چون من تنها میرم پارک 

2790
2778
2791
2779
2792