2789
عنوان

ختم جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست
عزیزم این چیزی نیست که بخوام دروغ بگم و اصلا واسم منفعتی نداره که بخوام دروغ بگم و واقعا اصرار شما ر ...

چرا عزیزم صبح ریپلای زدم من بهتون پیام داده بودم که لیست رو بفرستی

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم این چیزی نیست که بخوام دروغ بگم و اصلا واسم منفعتی نداره که بخوام دروغ بگم و واقعا اصرار شما ر ...

عکس رو فرستادم میتونید ببینید 😊 شما حتی جواب ندادین 

ایرادی نداره حذف می‌کنم ولی عزیزم این حرف شما اصلا درست نیست همون روزی که اطلاع دادید اسمتون وارد لی ...

نه به من اطلاع ندادین من حتی پیام زدم ۲۴ ام که لیست رو بفرستین شما اصلا پاسخگو نبودین عکسش هم براتون فرستادم مهم نیس بین دعاهاتون منم دعا کنید

نه به من اطلاع ندادین من حتی پیام زدم ۲۴ ام که لیست رو بفرستین شما اصلا پاسخگو نبودین عکسش هم براتون ...

عزیزم اصلا پیامتون واسم نیومده وگرنه پاسخگو بودم و میگم همون موقعی هم که گفتید سریعا اسمتون را وارد کردم به هر حال اگر کوتاهی از سمت من بوده عذر میخوام حلال کنید

عزیزم اصلا پیامتون واسم نیومده وگرنه پاسخگو بودم و میگم همون موقعی هم که گفتید سریعا اسمتون را وارد ...

عزیزم عکسم فرستادم من پیام زدم صبح هم همون تاپیکتون پیام زدم مهم نیس التماس دعا

عزیزم عکسم فرستادم من پیام زدم صبح هم همون تاپیکتون پیام زدم مهم نیس التماس دعا

بله دیدم پیام هاتون را ولی میگم واسه من نیومده بود و واسه همین هم اونجا جواب ندادم 

محتاجم به دعا و همچنین منم از شما التماس دعا دارم 

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید میشه از تو گروهتون برا چله حشر بپرسین کسی هم حاجت گرفته یا نه تا الان؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
سلام عزیزم خوبی  ببخشید میشه از تو گروهتون برا چله حشر بپرسین کسی هم حاجت گرفته یا نه تا الان؟ ...

سلام گلم بله عزیزم ما ده ساله که این گروه را داریم و ختم حشر اولین ختمی بود که گرفتند و دوست خودم بعد چهارده سال که باردار نمیشد و دکتر ها گفته بودند فقط با آی وی اف شاید باردار بشه باردار شد😍😍

سلام گلم بله عزیزم ما ده ساله که این گروه را داریم و ختم حشر اولین ختمی بود که گرفتند و دوست خودم بع ...

خداروشکر، همیشه خوش خبرباشین 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗