2789
عنوان

ختم جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست
ممنون که اطلاع دادی عزیزم وارد میشه الهام خانم هستید؟ روز چهلم میشه 

سلام صبح بخیر  بله عزیزم 

ممنون

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من لیست حشر میخواستم شرکت کنم اسمم بهتون گفتم ولی انگار یادتون رفته منم تو لیست اضافه کنید مشک ...

اسمتون را بهم بگید عزیزم احتمالا ادمین وارد کردند 

عزیزم من لیست حشر میخواستم شرکت کنم اسمم بهتون گفتم ولی انگار یادتون رفته منم تو لیست اضافه کنید مشک ...

عزیزم روز سی و پنجم به نیتتون خونده میشه حاجت روا بشی الهی

اخه روز سی پنجم متعلق به کس دیگس عزیزم اسم من تو لیست نیست 

گلم اگر به لیست دقت کرده باشید روزهای آخر به نیت دو نفر از عزیزان خونده میشه و توی لیست اصلی شما روز سی و پنجم هستید 

روز سی پنجم خانم ثریا هستن و کلا اسم من تو لیست نیس مهم نیس

عزیزم من که چند سری واستون توضیح دادم توی گروه و لیست اصلی شما روز سی و پنجم به نیت شون خونده میشه حالا اگه دوست دارید شرکت کنید که روز سی و پنجم هست و اگر نه بگید که حذف کنم اسمتون را پایین لیست اصلی را میفرستم ببینید

روز سی پنجم خانم ثریا هستن و کلا اسم من تو لیست نیس مهم نیس

فهیمه:

لیست ختم دو  ترتیب روزهایی که به نیت شما عزیزان خوانده میشود لطفا چک کنید و اسم خودتون را پیدا کنید
🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
2_سوره حشر
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

روز اول :ندا عبیات
روز دوم :مرضیه سلیمی
روز سوم:هاجر صحرایی
روز چهارم :آیات
روز پنجم :پور حسینی
روز ششم :لاله محمدی
روز هفتم :نجمه مامان ایدا
روز هشتم :لیلی زمانی
روز نهم :فاطمه محمدی
روز دهم :مریم مظاهری نیا
روز یازدهم :فاطمه قاسمی
روز دوازدهم :مینا حردانی
روز سیزدهم:صدیقه
روز چهاردهم:مبینا
روز پانزدهم :مامان مهدی
روز شانزدهم:یگانه
روز هفدهم:شایسته
روز هجدهم:صادقی
روز نوزدهم:دانیال عبیات
روز بیستم:نسرین
روز بیست و یکم:معصومه( یاغوت)
روز بیست و دوم :اصلانی
روز بیست و سوم :منصوره
روز بیست و چهارم :مریم م
روز بیست و پنجم :شقایق سواعدی
روز بیست و ششم:فاطمه سواعدی
روز بیست و هفتم:زری
روز بیست و هشتم :زهرا زهرایی
روز بیست و نهم :فهیمه
روز سی ام:سمیرا
روز سی و یکم :فاطمه صادقی
روز سی و دوم :شقایق سادات
روز سی و سوم :سمانه علیزاده
روز سی و چهارم :هانیه
روز سی و پنجم:ثریا و آرزو
روز سی و ششم :نسرین و سیده هاجر تقوی
روز سی و هفتم :مرضیه ثامری و دریا
روز سی و هشتم :ریحانه و مینا
روز سی و نهم :مامان نوید و خانم صراف
روز چهلم :خانم رضایی و خانم بهزادی
🌼🌼🌼🌼🌼🌼

فهیمه: لیست ختم دو  ترتیب روزهایی که به نیت شما عزیزان خوانده میشود لطفا چک کنید و اسم خودتون ...

نه اسم منو حذف کنید الان اضافه کردین اسممو من چندبار لیست رو دیده بودم نبود همون اول اضافه میکردین منم به ترتیب لیست میخوندم الان اصلا نمیدونم شب چندم هستن تا همین دو ساعت پیشم اسمم تو لیست نبود حاجت روا شید

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
نه اسم منو حذف کنید الان اضافه کردین اسممو من چندبار لیست رو دیده بودم نبود همون اول اضافه میکردین م ...

ایرادی نداره حذف می‌کنم ولی عزیزم این حرف شما اصلا درست نیست همون روزی که اطلاع دادید اسمتون وارد لیست شد و بهتون هم اطلاع دادم بهتر بود همون روز بهم میگفتید دیگه وارد نکنم

ولی  الان نگید دو ساعته اسمم اضافه شده 

شما همین جا نگاه کنید چند روزه بهتون اطلاع دادم که 35 هستید 

به هر حال حاجت روا بشید و التماس دعا عزیزم 

ایرادی نداره حذف می‌کنم ولی عزیزم این حرف شما اصلا درست نیست همون روزی که اطلاع دادید اسمتون وارد لی ...

من همین جا هم ازتون پرسیدم اونشب پیام دادم که لیست رو بفرستین نفرستادین همه لیست هارو هم نگاه کردم اسم بنده نبود بچه نیستم که حتی من زمان شروع ختم رو هم نمیدونستم این چطور اضافه کردنیه؟؟خیلی ممنون شمام حاجت روا شی

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
من همین جا هم ازتون پرسیدم اونشب پیام دادم که لیست رو بفرستین نفرستادین همه لیست هارو هم نگاه کردم ا ...

عزیزم این چیزی نیست که بخوام دروغ بگم و اصلا واسم منفعتی نداره که بخوام دروغ بگم و واقعا اصرار شما را متوجه نمیشم و همچنین من پیامی از شما مبنی بر اینکه گفته باشید لیست را بفرستید دریافت نکردم 

گفتید اسمم نیست گفتم جا افتاده وارد میکنم و شما به نیتتون روز 35 ام خونده میشه توی گروه هم اسمتون همون موقع وارد شد دیگه چیز پیچیده و اتفاق خاصی نیفتاده یکی دیگه از عزیزان هم همین اتفاق افتاد دقیقا اطلاع دادند و وارد شد و اطلاع دادم و تموم شد 

الان علناً شما دارید به من تهمت دروغگویی میزنید بی دلیل 

ایرادی نداره موفق باشید و حاجت روا اسمتون حذف شد