2777
2789

من هميشه خونه م بازم وقت كم دارم🤣 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دونفریم خونم کاری نداره زیاد 

هر پنجشنبه تمیزکاری اساسی دارم 

بقیه روزا هم در حد گردگیری اینا 

صبح میرم خونه مامانم تا ساعت ۵ شوهرم میاد دنبالم 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دختر خاله هام هر روز خونه مادرشونن،یکیش به ندرت خونه خودش میره

خب بچش خراب کاریاشو خونه مادره میکنه غدا رو اونجا درست میکنن خونه خودشون کثیف نمیشه که

جمعه به جمعه تمیز کاری میکنن یا برا خونه تکونی یه نفرو میارن کمک

به شدت تنبلن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
من هميشه خونه م بازم وقت كم دارم🤣 

اووووف منم 

موندم چه کنم دخترم وحشتناک به هم ریز و جمع نکنه بحث اسباب بازیهای خودش تنها نیست 

کلا به هم میریزه زندگی رو

خونه نيستن

گاز تميزه چون غذا نپختن 

ظرفشويي خالي چون غذا نخوردن 

جارو نميخاد چون تميزه 

بازم بگم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
دیگه لااقل یه وعده که هستن یه رخت و لباس که عوض میکنن

همونو آدم تو یه ساعت تمیز میکنه

من روزایی خودم سر کلاسم همسرمم سر کاره یا وقتایی که مهمونی هستیم خونه مرتبه همیشه چون صبح که بخوام برم بیرون یه نیم ساعت مرتب میکنم شب برمیگردیم مرتبه دوباره صبح که برم مرتبه

ولی روزای تعطیل که خونه ایم هیچ وقت خونه مرتب نمیشه 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰