2777
2789
عنوان

صبر کردن بعضی وقتا خیلی سخت میشه😕

327 بازدید | 17 پست

دلم برا حرف زدن با ی نفر  تنگ شده

ولی تا ی زمان معینی نمیتونیم ب هم پیام بدیم🙃💔

(کراشم...

فقط پروفایلش چک میکنم تا اون روز برسه

حس میکنم خودشم چک میکنه...

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

گاهی راهی جز صبر کردن برات نمیمونه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

چرا نمیتونین تا زمان معین با هم حرف بزنین؟ ..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونین تا زمان معین با هم حرف بزنین؟ ..

بخاطر کنکور

تا چن روز قبل کنکور ب امید پزشکی رف گف قبول میشه و میاد

اما نیومد فک کنم دوباره داره میخونه

خودمم بخاطر کنکورم نمیتونم فعلا باهاش حرف بزنم

بخاطر کنکور تا چن روز قبل کنکور ب امید پزشکی رف گف قبول میشه و میاد اما نیومد فک کنم دوباره داره م ...

بیخیال این کنکور مزخرف که برای بچه ها درس کردن جز استرس چیزی نداره بهش پیام بده و یه دیقه زنگ بزن حرف بزنید

باز خوبه زمانشو میدی دلتنگی وقتی بدتره که میدونی دیگه نمیتونین به هم پیام بدین...

درست میگی اون از اینم سخت تره

ولی وقتی پروفایلش رو هی چک میکنی اما با ترس اینکه اینکه دستت یهو نخوره ی پیام براش بره سخته💔

بخاطر کنکور تا چن روز قبل کنکور ب امید پزشکی رف گف قبول میشه و میاد اما نیومد فک کنم دوباره داره م ...

چه قدر عالی که هر جفتتون میدونین فوکس اصلی باید الا رو کنکور و آینده اتون باشه ..💚

پس گل دختر بیا تا روز کنکور کل تلاشت و کن همگام با اون که بعدش میتونی همیشه باهاش حرف بزنی خب؟ ..

موفقیت پاداشه این صبرته💋

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
بیخیال این کنکور مزخرف که برای بچه ها درس کردن جز استرس چیزی نداره بهش پیام بده و یه دیقه زنگ بزن حر ...

تا اون پبام نده من بهش پیام نمیدم خودشم چن کنکور رشته مدنظرش قبول نشه حس میکنم خجالت مبکشه حرف بزنیم

کنکور برام مهمه اگه قبول بشیم هر دو میتونیم همو ببینیم

چه قدر عالی که هر جفتتون میدونین فوکس اصلی باید الا رو کنکور و آینده اتون باشه ..💚 پس گل دختر بیا ...

مرسی حرفات چقد قشنگ بود و بهم انرژی داد😍

تلاشمو میکنم با امید ب خدا💖

مرسی حرفات چقد قشنگ بود و بهم انرژی داد😍 تلاشمو میکنم با امید ب خدا💖

گلبونت😝💚

اوفریییین

تنها پیام ندادن کافی نیست درست هم بخون.

کاری که من سال پیش نکردم و یه سال رسیدنمون بهم را تاخیر انداختم  

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
تنها پیام ندادن کافی نیست درست هم بخون. کاری که من سال پیش نکردم و یه سال رسیدنمون بهم را تاخیر اند ...

شما هم بخاطر کنکور حرف نمیزدین؟

تنها راهی ک ممکنه ی روز ببینمش همین دانشگاه و کنکوره

شما هم بخاطر کنکور حرف نمیزدین؟ تنها راهی ک ممکنه ی روز ببینمش همین دانشگاه و کنکوره

ما حرف می‌زدیم هرچی گفت به کنکورت فکر کن قبول نکردم.۵۰۰۰ شدم گفت بزن پرستاری گفتم نه پزشکی موندم برا دی.

امسال تحریمم ولی بازم پیام بدم جواب میده اما سرد  .

تا دی تحمل باید کنم.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
ما حرف می‌زدیم هرچی گفت به کنکورت فکر کن قبول نکردم.۵۰۰۰ شدم گفت بزن پرستاری گفتم نه پزشکی موندم برا ...

شرایطتت عین منه 

پس تا دی تمام تلاشتو بکن ک ب تلاشت بستگی داره همه چی!