2777
2789
عنوان

ای کاش

153 بازدید | 15 پست

میدونم‌تا فردا پریود میشم  ای کاش نشم مگه چی‌میشه نشم‌اخه😥😪😔

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بشین با رحمِ ت منطقی حرف بزن شاید اومد و راضی شد . خدا را چه دیدی شاید شد. 

😢

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

استرس نداشته باش عزیزم، استرس ممکنه خدای نکرده تاثیر بد داشته باشه

به نیت شما ۱۰۰ صلوات به حضرت علی اکبر  و  ۱۰۰ صلوات به حضرت علی اصغر هدیه میکنم❤🌱

ان شاءالله خدا نی نی یا نی نی های سالم و صالح بهتون ببخشه😍

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
استرس نداشته باش عزیزم، استرس ممکنه خدای نکرده تاثیر بد داشته باشه به نیت شما ۱۰۰ صلوات به حضرت علی ...

خیلی خوبی فداتشم هرچی از خدا میخوای بهت  بده

ولی از است س داغونم  حس میکنم  افسرده شدم با اینکه  یکمااه فقط اقدام کردیم نشد دیشب ی نی نی دیدم بغض کردم اینی ک هستمو اصلا دوس ندارم 

استرس نداشته باش عزیزم، استرس ممکنه خدای نکرده تاثیر بد داشته باشه به نیت شما ۱۰۰ صلوات به حضرت علی ...

آخی چقدر شما مهربونی 😘❤️⚘️

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍

خیلی چشمام  قلبی شد خودمم😍

خیلی خوبی فداتشم هرچی از خدا میخوای بهت  بده ولی از است س داغونم  حس میکنم  افسرده ش ...

خدا نکنه مهربون جان❤ممنون از دعای قشنگتون❤

افسردگی رو کنار بذار عزیزم، شما تلاشت رو میکنی و بقیش رو هم توکل کن به خدا 

اگه غصه بخوری چیزی درست نمیشه، قبل از هر چیز باید خودت رو دوست داشته باشی ، تا یه مادر خوب باشی😍

فکر میکنی نی نی راضی میشه تو غصه بخوری؟☹

باید قوی و شاد باشی تا بتونی به خواست خدا بهترین ها رو تو زندگی برای خودت به دست بیاری🥰❤

ان شاءالله خدا مشکلاتت رو حل کنه از جایی که فکرش رو هم نمیکنی و سلامت ، شاد ، خوشبخت و عاقبت به خیر باشید❤

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

لطف دارید عزیزم، مهربونی از خودتونه😍

به نیت امضای شما هم ۱۰۰ تا صلوات به امام زمان هدیه میکنم❤

ان شاءالله همیشه سلامت و شاد باشید در کنار عزیزانتون❤

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خدا نکنه مهربون جان❤ممنون از دعای قشنگتون❤ افسردگی رو کنار بذار عزیزم، شما تلاشت رو میکنی و بقیش رو ...

ممنون  مهربونم  هزار برابر انرژی که  برام فرستادی و از خدا برات  میخوام😍🧡💜❤🌹😘

لطف دارید عزیزم، مهربونی از خودتونه😍 به نیت امضای شما هم ۱۰۰ تا صلوات به امام زمان هدیه میکنم❤ ان ...

انشالله ک خدا هر چی میخاین بهتون بده باورم نمیشه هنوزم ادمای مهربون پیدا میشن زیر سایه الله باشین ❤️⚘️😍

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍