2821
2789

نمنه

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکاری بکنی جوابشو میگیری درواقع به خودت برمیگرده

همون (از هر دستی بگیری از همون دستم پس میگیری)

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...

همونی که به فارسی میگیم حضرت عباس بزنه به کمرت به انگلیسیشه😂😂😂

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️

مثلا کسایی که ماهگرفتگی دارن یا تو قمر در عقرب دنیا اومدن یا آبانی هستن، با مادر کارما دارن. مادر تو زندگیشون اثر میزاره، از محبت زیادی یا کنترل گری یا محبت نکردن..‌ در هر صورت ضربه میزنه.   اما وقتی با کسی رابطه کارمایی داری، باید خیلی بهش احترام بزاری و هواشو داشته باشی و حواست باشه دلش رو نشکنی

یعنی شخصی که الان تو زندگیتون هست، تو زندگی قبلی یه کارمایی با هم دارین. حالا اون شخص شوهر، برادر، م ...

زندگی قبلی کجاست؟ 

چه کارمایی مثلا داریم؟ یه نمونش چیه

فک کنم یه مدل مازوخیسم یعنی دختره قاتی داره چه قدر بیماری ها شکل همن ولی در کل حس میکنم مرتبا یا دچار کارمامیشم یا دچار کارما منو می کنن که البته اجازه نمیدم پیشروی کنن بدجنس ها 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز