2777
2789
پس چزا برا ما نیس؟ قندشکنت چیه عکس بده ازش

نه من همیشه نتم اوکیه فقط تو اون تایم نیست 

برو خدمات موبایلی اشتراک و  ی پ ی ان بخر جواب میده 

من تموم شد الان اینو دارم راضیم وصل میشه تو اون تایمایی که گفتم ( فقط وسطی رو تو روبیکا نصبش کردم نمیدونم امنه یا نه من نمیگم نصب کنید که بعدا مشکلی پیش بیاد . ولی خودم از این استفاده میکنم خوبه سرعتش عالیه)

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من بخوام دانلود کنم از گوگل کروم میتونم..آخه از جای دیگه نمیشه دان کرد

الان دان نکن 

۱۲ شب به بعد برو گوگل دان کن کل سایتا میان بالا

یا ببین برو خدمات موبایلی و ی پ ی ان بخر خیلی خوبه

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
عزیزم دیشب اعلام شد که شنبه ملیه اینترنت

امروزو نمیدونم هنوز نرفتم اینستا 

برا همیشه یا فقط شنبه؟ فکر کنم امشب ۱۲ میان

من آرگو رو داشتم برام چیزی نمیورد بالا..اون یکی ها خوبن؟وصل میشن؟

وسطی عالیه