khanomeekhoone مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1045 عنوان قندشکن 215 بازدید | 22 پست دوستان قند شکنِ خوب از تو گوگل میتونم دانلود کنم تو این اوضاع 1401/07/23 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_یویو_سابق عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1662 عکس بفرستین اگه دارین تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98982 گوگل که بازنمیشه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
khanomeekhoone مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1045 تو برو هزار تا دانلود کن وقتی نت ملیه آخه من بعضی از اطرافیانم باز میشه براشون این_ستا و تل..با همین قندشکنای معمولی..اما برا من کار نمیکنن
خانم_یویو_سابق عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1662 خدا شکر ک نی نی سایت میاره💔 تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤
sahel۱۳۷۸ عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 7931 تو برو هزار تا دانلود کن وقتی نت ملیه دیروز هم واتس اپ هم اینستا وصل بود همیشه وصله فقط از ۲ ظهر تا ۱۲ شب نیست اما ۱۲ شب تا ۲ ظهر هست هم اینستا هم واتس اپ من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
خانم_یویو_سابق عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1662 دیروز هم واتس اپ هم اینستا وصل بود همیشه وصله فقط از ۲ ظهر تا ۱۲ شب نیست اما ۱۲ شب تا ۲ ظهر ه ... پس چزا برا ما نیس؟ قندشکنت چیه عکس بده ازش تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤
khanomeekhoone مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1045 دیروز هم واتس اپ هم اینستا وصل بود همیشه وصله فقط از ۲ ظهر تا ۱۲ شب نیست اما ۱۲ شب تا ۲ ظهر ه ... الان من بخوام دانلود کنم از گوگل کروم میتونم..آخه از جای دیگه نمیشه دان کرد
khanomeekhoone مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 1045 بچه ها جدی جدی نت ملی شده؟؟ فک نکنم برا همیشه..تا وقتی اوضاع نا آرومه