2777
2789
عنوان

فرق تربیت معلم با فرهنگیان چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 31 پست

دانشگاه فرهنگیان همون دانشکده های تربیت معلم سابق هستند، پس این دوتا یکی هستند و هرکس اونجا درس میخونه استخدام آ. پ هست

ولی بعضی ها رشته های تربیت دبیری یا تربیت معلمی رو تو دانشگاه های دیگه میخونن اغلب آزاد که استخدام ندارن و حقوق هم نمیگیرن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه فرهنگیان همون دانشکده های تربیت معلم سابق هستند، پس این دوتا یکی هستند و هرکس اونجا درس میخو ...

تربیت دبیری چی هست ؟ یعنی دقیقا چی میخونن اگه کار بگیرن چیکاره میشن ؟

یه دانشگاه تربیت معلم هم داشتیم که تهران و کرج هست چندساله اسمشو به خوارزمی تغییر دادند که سوء تفاهم پیش نیاد. تو این دانشگاه بعضی دانشجوها دبیری میخوندند و استخدام بودند بعضی ها رشته های دیگه و استخدام نبودند.  که الان دیگه اینطور نیست.

تربیت دبیری چی هست ؟ یعنی دقیقا چی میخونن اگه کار بگیرن چیکاره میشن ؟

ببین عزیزم رشته ش مهم نیست مهم اینه کجا بخونی مثلا  دبیری ادبیات رو تو دانشگاه فرهنگیان بخونی استخدام آ. پ هستی دانشگاه آزاد بخونی هیچی

ببین عزیزم رشته ش مهم نیست مهم اینه کجا بخونی مثلا  دبیری ادبیات رو تو دانشگاه فرهنگیان بخونی ا ...

نه خب اینو میدونم ، ولی یکی گفت امسال تربیت دبیری یا معلم اینا قبول شد ولی ما تو شهرمون فرهنگیان نداریم اصلا ، بعد یه دانشگاهیو گفت که فکر کنم غیر انتفاعی یا آزاد باشه

کلا میخواستم بدونم همچین چیزی هست

پس تا اینجا که متوجه شدم تربیت دبیری با  فرهنگیان فرق داره 

اینم بگید لطفا:تربیت دبیر شهید رجایی چیه ؟ 

شهید رجایی داره به صورت مجازی تربیت معلمی برگزار میکنه، شما نمیدونین خوبه یا نه؟ 

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
نه عزیزم من در جریان نیستم من سه سال پیش آوردم اما نشد که برم متاسفانه

آخی🤕

مرسی عزیزم

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
نه خب اینو میدونم ، ولی یکی گفت امسال تربیت دبیری یا معلم اینا قبول شد ولی ما تو شهرمون فرهنگیان ندا ...

آره دانشگاه آزاد هم رشته های تربیت دبیر زبان، ادبیات ریاضی و... داره ولی چون استخدام نیستند رشته های بالایی نیستند.