2777
2789
عنوان

شرکت دارویی

2610 بازدید | 13 پست

سلام کسی هست شرکت دارویی کار کنه؟ چندتا سوال دارم اساسی نیاز دارم به کمک لطفا اگه کسی هست خبر بده خدا خیرتون بده. اتفاقای قشنگ منتظر راهتون،🥰

کار می‌کردم اومدم بیرون 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نرفتن دیگه عزیزم ؟ ممکنه یکم اطلاعات از کارش بدید؟ درآمد شرکت خوب بوده؟ میشه روش حساب کرد  ...

اره خوب بود درآمدش 

والا شوهرم رفته سربازی و الان سربازه من درآمدش زیاد واسم مهم نبود همین ک شوهرم هر سری برام مولتی ویتامین و داروهای وارداتی ک پیدا نمیشه میآورد برام کافی بود خخخخ 

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍
چرا عزیزم ؟ میشه یکم اطلاعات بدید از نحوه کارشون؟ سختی کار و درامد؟

ببین بستگی دا ه تو چه قسمتی باشی... من اپراتور دستگاه بودم شرکته چند تا محصول داشت و بخش‌های مختلف.. مثلا یه بخشش فقط قرص و کپسول تولید میک د یه بخش شربت یه بخشم داروهای پمادی و کرمی بخش بسته بندیم جدا بود... من 4 سال کار کردم چون شب کار بودم و بعدم ازدواج کردم دیگه نرفتم اضافکاری هارو میدادن شام باخودش ن سرویس رایگان رفت و برگشت هم بود.... اون موقعی که کارمیکردم طبق اداره کارحقوق میدادن بیمه هم داشتم بدون یروز کسر

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
عزیزم من برای تاسیس شرکت میپرسم، درآمد مدیرش چطور بود ؟

درآمدشون خوب بود ولی مدیریتش بنظر من خوب نبود هممون زن بودیم ولی دکتر دارو سازشون و چند تا از انباردارها و مدیرها مردبودن و رفتار مدیر اصلی با زنها خوب بود خوش اخلاق ولی اون زیر دستا نه و این باعت ناراحتی ونارضایتی ماشده بود.... بنظرم اول اخلاق مهمه

ببین بستگی دا ه تو چه قسمتی باشی... من اپراتور دستگاه بودم شرکته چند تا محصول داشت و بخش‌های مختلف.. ...

ببخشید گلم  یکی فرمول یه دارو گیاهی ثابت شده داشته باشه می‌تونه به شرکتهای دارو سازی بفروشه مبلغی میدن در برابرش ؟

ببخشید گلم  یکی فرمول یه دارو گیاهی ثابت شده داشته باشه می‌تونه به شرکتهای دارو سازی بفروشه مبل ...

اره درصورتی که اول داذوخوب باشه بعدم طرف فروشنده دیگه ادعایی نداشته باشه براش یعنی امتیازشو بفذوشه

اره درصورتی که اول داذوخوب باشه بعدم طرف فروشنده دیگه ادعایی نداشته باشه براش یعنی امتیازشو بفذوشه

اها ببخشید گلم اونوقت چجوری باید به همچین شرکتهای بگیم که همچین دارویی داریم 

اها ببخشید گلم اونوقت چجوری باید به همچین شرکتهای بگیم که همچین دارویی داریم 

میری به دفتر فروش همون شهر با مدیر بخش حرف میزنی اگه هم اشنا داری که باخود مدیرعامل بخش تولید داروحرف بزن