ناز_یخی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 701 عنوان سلام دوستان 74 بازدید | 4 پست دوستان اگه زحمتی نیست از میز تلویزیون و تلویزیونتون یه عکس بفرستید 🙏🙏🙏🙏واینکه به نظرتون تلویزیون دیوار نصب بشه شلف دیواری خوبه یا میز تلویزیون رو زمین؟ خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓 1401/07/23 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناز_یخی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 701 لطفا نظر بدید من برم بچمو بخوابونم بعدش میام میخونم پیشاپیش ممنونم 💝💝💝 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
atenam0090 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2444 میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
ناز_یخی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 701 ممنون گلم خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓