2777
2789

کاش الان ۵۰۱ بود☹

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای چی

تموم بشه بره چیه مسخرست همه چی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تا خوندم خندم گرفت...واقعا این همه اعصاب خوردی..دل شکستن...ناامیدی...آخرش یه روز ما نیستیم...مثل اونایی که سال ۱۲۹۹ مثلا زندگی میکردند...حالا نه اون سال ها هست نه اون آدم ها...ما هم شبیه اونا

تا خوندم خندم گرفت...واقعا این همه اعصاب خوردی..دل شکستن...ناامیدی...آخرش یه روز ما نیستیم...مثل اون ...

دقیقا حتی محمدرضا شاه متولد۱۲۹۸

شاه بود 

چی موند ازش 

چون ی قبر

😭

دقیقا حتی محمدرضا شاه متولد۱۲۹۸ شاه بود  چی موند ازش  چون ی قبر

کاش ما همیشه به این موضوع فکر میکردیم...خود من بیشتر از هرکسی مینالم از سرنوشت و بدبختیام...شاهزاده باشی هم یه قبر نصیبه گدا هم باشی همون

تا خوندم خندم گرفت...واقعا این همه اعصاب خوردی..دل شکستن...ناامیدی...آخرش یه روز ما نیستیم...مثل اون ...

حالا اینو میگی ما یه همسایع داشتیم متولد ۱۲۹۴  هست هنوز زنده است طفلی بچه هاش بر اثر کهولت سن فوت شدن خودش میگه ارزومه زودتر بمیرم یاد اون افتادم