2777
2789

کجا رفته

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش زنگ نزن بیشتر ناز میکنه به حساب خودش میخاد تنبیهت کنه 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

سلام، دعوا و بحث کردن بین زوجین یه الگوی ارتباطی است، اما قهر کردن الگوی هیجانی است، که میتونه منجر به آسیب به رابطه بشه، بهتره قبل از هر اقدام هیجانی صبور باشید، و اجازه دهید که در اولویت اول به منزل برگردند، بعد با استفاده از نظر روانشناس جهت بهبود روابط و ارتقای روابط زناشویی خود اقدام کنید.
02188257030
 اگر هم تمایل داشتین میتونین از درمانگران مرکز روانشناسی و مشاوره شیوا استفاده کنید، به مناسبت هفته سلامت به کلیه مخاطبین نی نی سایت 30 درصد تخفیف ارائه می شود.

88257030-09384903280

ارزیابی و تشخیص

اختلال های طیف اوتیسم، عدم تمرکز و توجه، بیش فعالی، تاخیر ذهنی، اختلال یادگیری

در کودکان سنین ۳ تا ۱۲ سال

به علت هفته سلامت روان رایگان می باشد.

تاریخ ۱۸ مهر تا ۳۰ مهر

۰۲۱۸۸۲۵۷۰۳۰

09384903280
مرکز روانشناسی و مشاوره شیوا

88257030-09384903280