2777
2789
عنوان

من اگر جدا بشم...

1049 بازدید | 61 پست

۳۶سالمه .شاغلم یه ماشین از خودم دارم. خانواده ی متوسطی دارم و از نظره ظاهری زیبا محسوب میشم.دوباره میتونم یه ازدواج خوب داشته باشم؟البته دغدغه ام ازدواج دوم‌نیست زیاد.فقط میخوام بدونم کسانی که طلاق گرفتن شرایطشون چطوری بوده؟اصلا بعده طلاق چطوریه؟سخت میگذره؟من شوهرم با خانوادش خیلی رفتن توو مخم الان نمیتونم کاراشون رو فراموش کنم.بدم اومده ازشون.نمیتونم دوسش داشته باشم دیگه.فقط میخوام دیگه نبینمشون.نمیدونم چیکار کنم😢

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بعد طلاق هرکسی بخودش اجازه میده ازت درخاست کنه برای ازدواج سن بالاو... طلاق ب این آسونی نیس بهش فکر کن

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

بعد طلاق همچی گل و بلبل نیست اما از تحمل‌  بعضی ادما بهتره 

بستگی به مشکلات شما داره اول که خانواده  شوهر نباید اینقد امتیاز بدی بهشون که بتونن زندگیت مختل کنن مهم همسرته اونا فوقش قط رابطه

بعد طلاق هرکسی بخودش اجازه میده ازت درخاست کنه برای ازدواج سن بالاو... طلاق ب این آسونی نیس بهش فکر ...

حتی اگه طرف تو عقد بوده باشه و دختر باشه؟ 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

به عنوان یه آقا میگم با توجه به سنت و اینکه یکبار ازدواج کردی بعد طلاق خیلی سخت ممکنه برات خواستگار ...

من همین الانش بیرون میرم برام خواستگار پیدا میشه😐 

من ازدواج خوب و درست درمون منظورمه.

برو مشاوره. اینجا فقط میگن مستقل شو طلاق بگیر احساسات پوچ. اگه دوسش داری زندگی ت درست کن واز خانواده عتیقه ش جدا شو خودش تنهایی رفت آمد کنه با تو کاری نداشته باشن البته با سیاست پیش برو .هیچ کس بی عیب نیست گل بی خار خداست. چه خبرتونه هی طلاق طلاق....

من۳۸سالمه جداشدم

اصلا شرایط مناسب برای ازدواج پیدا نمیشه

باوجودیکه تمام معیارهای خوب رو هم دارم

اکثرا برای زن دوم میان خواستگاری یا مردای سن بالا

منم میخوام تاآخر عمر تنها بمونم

شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....
حتی اگه طرف تو عقد بوده باشه و دختر باشه؟ 

دیگه الان مثه قدیم نیس ک بگین عقد بوده الان نامزد میکنن همش باهمن ببخشید استارتر من کلی گفتم...و عقل مردم ب چشمشون این دوره من کلا آدم رکی هستم و نمیخام الکی ب کسی دلداری بدم 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲