2777
2789
عنوان

همکار گوه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 18 پست
تو چقدر منی

جسمی و روحی خستم😢

دلم مسافرت میخواد نمیشه برم دلم استراحت میخواد نمیشه‌ مریض میشم باید برم 

چشم عمل کررم ۷ روز استعلاجی داشتم گفتن ۳ روز مرخصی میدن

عروسیم بود چقدرررر کارام توی هم افتاد خدا لعنتشون کنه مرخصی ندادن قبلش

فقط دویدم و هیچی ندیدم خدا خودش کمکم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالم از همکار تنبل از زیر کار در برو به هم میخوره کاراشون میفته گردن من پدرم در اومده خدا پدرشو ...

وای منم محل کار قبلیم دوتا دختره بودن همش با عشوه و ناز حرف میزدن یکیشون سه روز در هفته به بهانه های مختلف نمیومد اون یکی فقط پنجشنبه ها رو میپیچوند و انقدر با ناز و عشوه با سرپرست حرف میزدن سرپرست بهشون چیزی نمی‌گفت که اینهمه غیبت دارن من یه روز بعد چند ماه غیبت کردم سرپرست داشت منو می‌خورد آخرم مرخصی رو امضا نکرد بدون حقوق شد منم اون دو تا به خدا واگذار کردم یکیش که یکاری کرد سرپرست باهاش لج افتاد کلا از اونجا رفت اون یکیم مدیر منابع انسانی مرخصیاشو قبول نکرد و همه بدون حقوق شد ولی منم چند وقت بعد از اونجا اومدم بیرون بدرد نمی‌خورد نه حقوق سر موقع همه زیر آب همو میزدن 

وای منم محل کار قبلیم دوتا دختره بودن همش با عشوه و ناز حرف میزدن یکیشون سه روز در هفته به بهانه های ...

اما من با چشن خودم میبینم که همین همکارای تنبلم چقدر شانس دارن و هیچکس ازشون توقع کار نداره چون رو ندادن به کسی ولی مارو همه توقع دارن بهترین باشیم