2777
2789
عنوان

همکار گوه

495 بازدید | 18 پست

سلام 

اگ همکار گوه تو محل کارتون داشته باشید حتی دو تا 

چیکار میکنید؟ 

طزف انگار از دماغ فیل افتاده . راست راست تو چشای ادم نگاه میکنه یه سلام نمیده . پشت ادمم حرف میزنه .خلاصه خیلی عن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی توجهی کن بهش ، تو مونده س سلام اون نیستی

اصلا انگار گدایی میکنم این میاد از دستم میگیره .لوله بخاری ........عنتر . صاف صاف شنیدم به بغل دستیش میگفت من اینقد از این بدم میادااا

اون سلام نمیکنه شما سلام کن شاید شعور سلام نداره ما توکوچمون از دختر ۲۵ ساله داریم تا خانم ۶۵ ساله حتی بچه نه ده ساله خدا شاهده هرکه زودتر سلام کرد مثلا من پسر همسایه ۹ سالشه بهش سلام میدم یا خانم ۶۵ ساله یه لحطه منو می بینه تا بخوام سلام کنم سلام کرده

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

من حالم از همکار تنبل از زیر کار در برو به هم میخوره

کاراشون میفته گردن من

پدرم در اومده خدا پدرشونو در بیاره یه مشت تنبل که فقط حقوق میخوان اما کار نمیکنن

بعد جالبه به مرخصی و پیچوندن اونا کاری ندارن اما امثال من که از جون مایه میذاریم مرخصی میخوایم بریم گیر میدن چون میدونن ما یه روز هم بریم اینجا نابود میشه.

حلالشون نمیکنم چون زحمتشون افتاده به دوش من خدا از این ادمای تنبل بی عار نگذره که باعث میشن فشار بیاد به کسای دیگه